Отзывы о работе. Черный список работодателей

Всего в наличии около 100000 компаний и 500000 отзывов

Отзыв о работодателе «ООО Монпасье» Добавлен: 26.02.24 23:02

Основное название: ООО Монпасье
Сфера деятельности: Торговля: Мебель и предметы интерьера
Страна: Украина
Адрес: Украина, г. Львов
Рейтинг компании:
  • Рейтинг 3,35/5,0

Просмотры: 243
Всего отзывов: 30
Описание деятельности:
Сеть магазинов для рукоделия
Автор: Анастасія (был(а) только на собеседовании, но впечатление осталось)
Дата собеседования: Февраль 2024 г.

Положительные стороны компании

Атмосфера, цікавий асортимент, можливість дізнатися більше про рукоділля.

Отрицательные стороны компании

Проходила стажування в одній з точок, залишився неприємний післясмак.
По-перше: реальність. Опис вакансії на сайтах та озвучений на співбесіді значно відрізняється. Графік буде очевидно насиченіший і об'єм роботи буде більший.
По-друге: Підхід до стажування. Стажування тривало три дні і будувалося так: вам розкажуть за асортимент і поставлять працювати в залі, консультувати людей(навіть якщо ви ще не знаєте половину товару), про специфіки роботи ви не дізнаєтеся; як викладати товар, маркувати, як проводити ремонти - не дізнаєтеся. Тобто, якби моє стажування закінчилося успішно я була би абсолютно не готова до реальної роботи і вчилася б на ходу.
По-третє: за весь час стажування вам не скажуть на пряму чи ви підходите чи ні. Як це було в моєму випадку: керуюча точки, що проводила мені стажування не озвучувала ніяких думок стосовно мого стажування. Зрештою на останній день я все ж спитала: як закінчилося моє стажування, чи успішне воно?Вона сказала, що все добре, я їй подобаюся, дівчата до мене позитивно налаштовані, що я гарно справляюся в комунікації з людьми і їй подобається як я працюю в залі. Вона додала щоб я готувалася до оформлення документів, спитала чи я маю якісь побажання стосовно графіку. Потім вона додала, що їй потрібні два дні, щоб дати мені кінцеве рішення і все підготувати, і ми на позитивній ноті розпрощалися з обіцянкою, що вона набере мене і скине перелік документів. Тож, пройшло два дні, майже закінчився вечір, а ніхто так і не вийшов на зв'язок. Зрештою я подзвонила і почула, що мені не збиралися телефонувати і на жаль я їм не підходжу через те, що я не сподобалася колективу та "не налаштована на результат продажів, дівчата є більш цілеспрямовані продати товар". Отож зрештою я отримала втрачений час та втрачені можливості, адже відмовила кільком досить хорошим вакансіям, очікуючи відповіді, якої очевидно мені не хотіли надавати. Зважаючи на те, що стажування неоплачуване - це було просто безоплатною роботою з мого боку, адже я буквально працювала в залі та продавала товар, що лише пішло в плюс дівчатам на зміні, але не мені. Незрозуміле також лицемірство керуючої, яка на стажуванні говорила одне, але зрештою озвучила прямо протилежне.
Тож, якщо ви йдете на стажування в дану компанію, очікуйте, що те, що вас "попередньо приймають на роботу" зовсім не значить, що ви успішно закінчили стажування, навіть якщо вам кажуть, що все добре, готуйте документи