Відгуки про роботу. Чорний список роботодавців

Всього в наявності близько 20000 компаній та 150000 відгуків

Відгук про роботодавця «Domino group» Добавлен: 03.04.24 07:54

Основна назва: Domino group
Сфера діяльності: Торгівля: Одяг, взуття, аксесуари, текстиль
Сайт:
Адреса: Україна, м. Київ, Київ
Рейтинг компанії:
  • Рейтинг 3,80/5,0

Перегляди: 97
Усього відгуків: 73
Опис діяльності:
Domino Group — сеть мультибрендовых магазинов в Донецке и Днепропетровске (Украина), представляющая ведущие мировые fashion-бренды. Группа Domino декларирует моду как стиль жизни, и стала известной благодаря успешным lifestyle проектам: ежесезонному Domino Magazine и ежегодным fashion party от Domino.
Автор(-ка): Марина Квант (Був(-ла) тільки на співбесіді, але враження залишилося)
Вакансія: Бухгалтер
Дата співбесіди: Березень 2024 г.

Позитивні сторони компанії

Не побачила

Негативні сторони компанії

Була у них пару неділь тому на співбесіді на позицію бухгалтера, якщо відверто, то…. співбесіда мене насторожила з телефонного інтервʼю з Катериною HR, так як HR не задавала жодного професійного питання стосовно мого досвіду, розмовляла монотонно і дуже тихо. Єдине, що вона в мене запитала, так це:
Ви ще в пошуках ?
Чи цікавить позиція бухгалтера, без всіляких подробиць, відразу запросила мене на співбесіду з бухгалтером в БЦ Макулан. (Чесно кажучи я була дуже здивована, відсутністю питань про професійні навички, так як зазвичай в інших компаніях задають дуже багато питань, щодо досвіду роботи на певних ділянках, а тут ніяких питань, приходьте спілкуйтеся з бухгалтером)

Так як я безробітна, вирішила все-таки попри усі сумніви зʼїздити до них на співбесіду, про яку пошкодувала , але про це -буде згодом.

Дуже дивно, але уже як є ….HR, примусила мене очікувати на вулиці 20 хвилин, поки вона підійде з якогось іншого офісу, щоб провести мене на саму співбесіду з бухгалтером. Зайшовши в офіс не запропонувала пройти в убиральню, навіть верхній одяг зняти , це вже запропонувала зробити їх бухгалтер. Сама співбесіда з тим самим бухгалтером уже була- нормальна, проте були і професійні питання і не зовсім, але на жаль… їм не помічник бухгалтера потрібний , їм краще взяти: логіста по gps, автомеханіка, кадровика, юриста, менеджера по замовленням, ну ні як не помічника, дякуючи Катерині я згаяла свій час, звісно не змогла відповісти майже на жодне питання бухгалтера, так як мене не попередили, що для того щоб там працювати потрібний досвід або навички, а не так як у вакансії указано , що готові взяти помічника бухгалтера.
Катерино, прочитавши усі відгуки я зрозуміла, ви кличете кандидатів, щоб по насміхатися або створити видимість своєї непрофефесійної бурхливої ​​діяльності!
Ви навіть не спромоглися дати зворотній звʼязок той який ви доречі обіцяли в будь-якому випадку надати.

Катерино, не гайте час претендента на дану позицію та час свого бухгалтера він для неї також дорогоцінний, так як я зрозуміла, що вона одна виконує весь той функціонал, що у вас описаний у трьох вакансіях.