Відгуки про роботу. Чорний список роботодавців

Всього в наявності близько 20000 компаній та 150000 відгуків

Відгук про роботодавця «NSDgroup» Добавлен: 05.04.24 12:05

Основна назва: NSDgroup
Сфера діяльності: Послуги: Будівництво, монтаж, ремонт та інше
Сайт:
Телефони: +380671500551, +380951500551
Ел. пошта: [email protected]
Адреса: Україна, м. Київ
Рейтинг компанії:
  • Рейтинг 3,23/5,0

Перегляди: 169
Усього відгуків: 9
Опис діяльності:
NSDgroup — компания, которая с 2004 г. занимается ремонтными и строительными работами на рынке Украины.
Автор(-ка): Леся (Був(-ла) тільки на співбесіді, але враження залишилося)
Вакансія: Фахівець з підбору персоналу
Дата співбесіди: Квітень 2024 г.

Позитивні сторони компанії

Приємні рекрутерка та адміністраторка. На цьому позитив завершився.

Негативні сторони компанії

Я хочу побудувати кар'єру у сфері HR, тому відгукнулася на їхню вакансію "Фахівець з підбору персоналу (Рекрутер)", бо готові були розглядати без досвіду та й інші умови, як і сам текст вакансії, виглядали добре. З/п там не вказувалася. Однак ніколи не думала, що це буде така співбесіда, яку я ніколи не забуду.
Приїхала на співбесіду і з самого початку було видно червоні прапорції цієї "компанії", при яких вже треба було зібратися і звалити звідти.
Співбесіда з рекрутеркою проводилася не в окремому кабінеті, а прямо у холі/загальній кімнаті, де сидить адміністраторка, приймають клієнтів тощо. Тобто ні про яку приватність і тишу ми не говоримо. У цій же кімнаті біля вхідних дверей були навалені коробки з різними буд. матеріалами, що також псувало загальне враження про їхню контору. Але це "квіточки", під час нашої співбесіди з другого поверху їхнього офісу раптово почулися вереск, крики і купа матюків. У якийсь момент злітають звідти троє мужиків, які закрилися в іншій кімнаті. Я просто так і уявляю, що приходить клієнт до них, сидить і чекає на свою чергу і тут ця сцена. Загалом співбесіда з рекрутеркою пройшла нормально, приємна дівчина. Однак фраза "ви вмієте спілкуватися з різноманітними чоловіками? Бо ви ж знаєте які бувають ці робочі (будівельники/прораби і т.д): то нап'ються, то загубляться, то вкрадуть щось, за ними треба пильнувати". І ось тут у мене виникло питання: ви наймаєте рекрутера чи няньку для алкашів-будівельників?
Потім мене запросили поспілкуватися з їхнім "директором". І тут почалися веселощі.
Я зайшла і привіталася, а цей унікальний чоловік не те, щоб не представився у відповідь, він навіть не вважав за потрібне підняти очей і встати /діловий етикет помахав рукою на прощання/. Хай мені це не сподобалося, але загалом я це проігнорувала. Протягом усієї співбесіди цей тип постійно мене перебивав, часто залипав у телефон, декілька разів перепитував яка саме у мене вища освіта, хоча прямо у нього перед обличчям було моє резюме, де чорним по білому було написано, що показує наскільки йому була "цікава" ця співбесіда. І загалом його тон і вся поведінка просто кричала про зневажливість та відсутність розуміння що таке ділова поведінка, яким має бути керівник і як повинен спілкуватися. У процесі співбесіди, коли я розповідала, що рекруер також може займатися адаптацією персоналу, він сказав: "а нащо проводити адаптацію? Мені не потрібно, щоб людині було комфортно і добре тут працювати, мені потрібно, щоб вона тільки працювала". Дійсно, на яку хворобу людина повинна любити свою роботу, про що це я?
Окрім цього, коли дізнався про мій попередній досвід роботи (я працювала у сфері вищої освіти в університеті, де також займалася науковою діяльністю), то також перебив, не давши договорити, і сказав, що це все фігня і не можна вважати роботою, бо це те ж саме "навчання", отриману вищу освіту він також обесцінив, бо "ці всі дипломи і бумажки, і наука загалом - нічого не значать". Склалося враження, що у цієї людини колись не склалося вступити до ЗВО і тепер він ображений на весь світ загалом, і на людей з вищою освітою окремо.
Також коли зайшла мова про з/п, то сказав мені знизити свою планку, бо я її "надто зависила", хоча я встановлювала з/п відповідно до ринку праці. Але, схоже, він хоче, щоб у нього працювали за копійки. Зрештою, я сказала, на яку мінімальну зп я розраховую, він не погодився, тож я просто завершила цю розмову, яка привела в нікуди.

Але що хочу сказати: ця конторка суцільний ред флег. Працівники, судячи зі ставлення цього недодиректора, абсолютно не цінуються, про кар'єрне зростання можна не мріяти, перший місяць випробувальний термін, який не офіційний, тож вам можуть ще й не заплатити, ви будете свідками гучних лайливих сварок робітників робочого класу (і не тільки), і також будете знаходитися під "керівництвом" мужлана, який ніколи не чув про повагу, ввічливість, конструктивний діалог і доброчесність, який ще буде ставитися до вас зневажливо, якщо ви молода дівчина. Тож краще не витрачайте свій час на цю неплатоспроможну конторку, цінуйте себе, свій досвід і навички, і не ведіться на ось такі от заклади з сумнівною репутацією та керівництвом.