Отзыв о работодателе «Агросила, ПП (Каргобуд, ТМ)» Добавлен: 12.04.24 14:08
Сфера деятельности: Торговля: Автомобили, запчасти, автохимия
Сайт: www.cargobud.com.ua
Дата начала работы: Март 2024 г.
Дата увольнения: Март 2024 г.
цех у нормальному стані, є кімната для обіднього перериву
Не рекомендую! Юрій директор та власник фірми розстався з коллективом по причині того, що вони хотіли щоб їм платили більше за роботу, принаймні так було озвучено. Ні одна людина не залишилась з попереднього коллективу. Прикро,що ні хто з них не залишив відгук. За три тижні праці можу сказати: Юрій бере на стажировку з навчанням, і що ти отримуєшь - навчання відсутне взагалі. Під кожну машину йде нове креслення, тому це не буде як конвейєр. Креслення робить Юрій самостійно, помилки в нього зустрічаються, АЛЕ озвучувати їх не варто, не любить такого директор. Одночасно, як що ти зробив помилку, то тобі як мінімум не зарахує день праці- штраф!!!, і це ще на стажировці!!!. Може залишити людину працювати усю ніч, бо він пообіцяв клієнтові, машина вийде як то кажуть "сира".
доречі, ще Юрій далеко не порядна людина, не розрахувався за тиждень роботи, хоча в очі сказав, що оплате.
Вам вірішувати прав я чи ні, але мені бракувало інформації про цю фірму