Відгуки про роботу. Чорний список роботодавців

Всього в наявності близько 20000 компаній та 150000 відгуків

Відгук про роботодавця «молоко от фермера» Добавлен: 17.04.24 23:54

Основна назва: молоко от фермера
Сфера діяльності: Торгівля: Продукти харчування та напої, алкоголь, табак
Сайт:
Адреса: Україна, м. Київ
Рейтинг компанії:
  • Рейтинг 2,35/5,0

Перегляди: 19
Усього відгуків: 30
Опис діяльності:
Продажа молочных ,кисломолочных продуктов питания,сыры и колбасы
Автор(-ка): Дмитро (працював(-ла) у компанії і знає її зсередини)
Посада: Продавець касир
Дата початку роботи: Січень 2023 г.
Дата звільнення: Травень 2024 г.

Позитивні сторони компанії

Якщо б були, то Бог спалив би планету

Негативні сторони компанії


Працюю в компанії 5 місяць.
За цей час побачив достатньо гівна.

Почнемо попорядку.
1) Ревізор
Якщо ви не проходите ревізора, то вас штрафують на 500 грн. + додається штраф за додатковий списаний товар.
Кожен магазин або ховає все, або списує ризикуючи втратити декілька тисяч з заробітної плати

2) Списання та штраф за перевищення.
В кожного магазину є свій ліміт списання. Бо є категорії магазинів A,B,C,D. "А" це заробіток магазину від ляму і більше. "D"- від 600 тисяч. Якщо у вас магазин без категорії, то бажаю удачі. Бо переліміт по списанню буде значити, що у вас буде менша зп. І компанію не хвилює, що людей нема не по вашій причині. І те що товар не окупився в цьому місяці. Багато списання, значить різануть зп.

3) Таксі дебіла.
Вас будуть перекидати на магазини, до яких вам добиратися годину, якщо повезе. І з чим пов'язана така логіка, навіть мені не зрозуміла. Бо коли ти живеш в Дніпровському районі майже біля Троєщини. І тебе змушують поїхати на ВДНГ. То треба розуміти, що сна нормального не буде.
І так завжди. І тільки посмійте сказати ні. Вас або обматюкають до бажання блюванути, або почнуть вставляти палки в колеса.

4) Режим життя.
Я влаштовувався на роботу з думкою: " буду працювати 4\2 або 5\2 і буде добре". Але Адміністратор вирішила по своєму. І довелося працювати по 6\1 аби не чути скиглення та плач старої жінки. Працюєте, як кінь з 7 по 21. Що перевищує законодавчо робочі години на тиждень вдвічі. Якщо у вас будуть проблеми зі здоров'ям через роботу - буде всім начхати.

5) Швидка вже як друзі.
Всі на слуху про постійні випадки виклику швидкої, бо всі працюють в не людських умовах. І тому люди не витримують і втрачають свідомість, або травмуються. Буває гірше, що вже і ноги просто відмовляють.

6) Працюєш 1 за всіх 7-рих.
На тобі робота баристи, офіціанта, грущика, кур'єра, прибиральника\ці, майстра по будівельним роботам, продавця касира, і конченого терпіли. Не дай бог, в тебе шось не виходить - штраф. Не дай бог в тебе болять ноги - нічого не встигнеш і буде штрав. (Штрафи тупо можуть вийти за межі зп за зміну. Зміна 1000 грн звичайного пк).

Все на тобі тримається. І навіть передача грошей. Якщо шось пішло не так, все...почнеться суматоха і почнуть компостувати вам мозог.
Якщо приїхав товар не якісним - проблема на тобі, якщо вчасно не помітив ( А ти на магазині один і в тебе не вчасно приїхав товар)

7) Низька заробітна плата.
Працюєте ви з 7-21. Буває вийнятки магазинів, які працюють в трц. Вони щасливчики, бо можуть приходити пізніше і трохи висипатися.
За зміну ви отримуєте 1000 грн. Якщо все добре, то ви отримаєте чисто. (але не все так просто ха-ха-ха)
За 14 годин, адської, конченої і неймовірної роботи, ви отримаєте 1 тис. грн. Що на даний момент, не налазить не на яку голову.


8) погрози від адмінів та розпуск рук.
Якщо шось йде не так, можуть замахуватися руками або грозити розправою. Якщо щось не доходить ( бо херово пояснили і не розуміють цього), то чекайте подзатильника або пінка. Постійно грубе поводження з колегами і знецінення їхньої праці.

Також був дуже не приємний момент. Я вже написав заяву на звільнення, що тепер мулить очі адміну. Заходить клієнтка та зав'язується приємна розмова. Вона запрошує до себе в гості. Відходиш аби зробити замовлення і чуєш " тільки попробуй, я тобі ноги переламаю". Таке можна буде очікувати від місцевих адмінів.

9) Всі гондони, а я Дартаньян
Компанія не буде входити в положення, якщо сталася якась не велика проблема, яку можна вирішити( здавалалося всім по людськи і спокійно), але не все так однозначно. Бо коли в тебе, запара, ти не їв і забуваєш оплатити сендвіч, то за це тебе звільняють і штрафують на 500 грн. Як зрозуміло, ніякого співчуття та емпатії не йде мови.

10) відсутність особистого адекватного життя.
компанія не хоче та не зацікавлена в " work and life balance ". Бо коли ти питаєш про вихідні, то можеш почути насмішку і питання: " Нащо тобі той вихідний, щось важливе відбувається? ". Через такі випадки ти починаєш подумувати про звільнення з першого місяця.

В цій компанії виховують кончених та не адекватних. І залишаються тут або терпіли, або тупиці. Всім адекватним не раджу отримувати досвід в цій компанії. Бо інакше ви не зможете вилікувати всі травми у психіатра до кінця своїх днів.

Оцінки компанії

Колектив та корпоративна культура
  • Рейтинг 1/5
Відношення керівництва
  • Рейтинг 1/5
Робоче місце та умови праці
  • Рейтинг 1/5
Соціальний пакет та пільги
  • Рейтинг 1/5
Перспективи роботи в компанії
  • Рейтинг 1/5