Отзыв о работодателе «Aks» Добавлен: 29.04.24 10:03
Сайт: www.aks.ua
Телефоны: +38 (044) 377-51-55, +38 (067) 440-06-08,
Адрес: Украина, г. Киев, Ушинського 1
Должность: HR
Дата начала работы: 2022 г.
Вітаю!
Мене звати Альона, я HR manager цієї компанії. Працюю тут другий рік. Кожну критику-відгук сприймаю як точки росту, над чим необхідно працювати та покращуватись. Та в даному випадку я бачу не критику, а людей у котрих не вдається реалізувати себе. А перехід на нецензурні вислови тільки підкреслює некомпетентність цих людей.
Хочу звернути увагу, що перед тим як людина виходить на стажування всі умови співпраці обговорюються детально. У нас дійсно є багато співробітників котрі приходили з незначним досвідом роботи або без досвіду і завдяки навчанню, розвитку та підтримці керівників змогли досягнути кар'єрного росту та в рази збільшити свою фінансову складову. Та тут є дуже важливий момент, для того, щоб чогось досягти треба плідно працювати, як і в любій іншій компанії. Також хочу підкреслити той факт, що ідеального керівництва не існує так само як ідеального місця роботи. Завжди будуть якісь мінуси та непорозуміння і це є нормально. Так, я також часом не погоджуюсь з певними рішеннями, веду дискусії або можу бути незадоволеною якимось процесами роботи та це є нормальним ! Ідеалу не існує! І для цього відбуваються різні види нарад, для того щоб розвиватись та видозмінюватись, щоб бути кращими сьогодні чим ми були вчора.
Хейтерам хочу побажати зайнятись самореалізацією та витрачати час на побудову свого власного бізнесу, замість написання "творів" про інші компанії.
А кандидатам котрі читають відгуки перед тим, як прийти на співбесіду, рекомендую все ж таки витрати свій час та прийти на особисту зустріч, своїми очима побачити нас, почути нашу пропозицію і основуючись на власну оцінку, приймати рішення співпрацювати з нами чи ні.
В кожній компанії є свої точки росту, як і тут.