Відгук про роботодавця «Сеть магазинов Аврора» Добавлен: 07.05.24 09:03

Інші назви: Сегодня Аврора, Супер Аврора
Сайт:
Адреса: Україна, м. Київ, Київ

Продажа товаров для дома
Автор(-ка): Сергій Луганський (Був(-ла) тільки на співбесіді, але враження залишилося)
Вакансія: Менеджер з пезпеки Київ та Київська область
Дата співбесіди: Квітень 2024 г.

Цікавий опис бренду та політики компанії на офіційному сайті.

Погана робота HR підрозділу.
Відгукнувся на вакансію менеджера з безпеки Київського регіону.
Спочатку мене запросили на он-лайн зустріч. Виявилося, що це загальна зустріч в зумі, було одразу 6 кандидатів на позиції з інших регіонів і ми повинні були для всіх кандидатів розповідати про себе.
Це вже насторожило.
Наступна зустріч з Керівником підрозділу та HR через відсутність офісу в Києві, проходила взагалі в Львівських круасанах, на Лівому березі.
Я приїхав, навіть кави не запропонували. На початку зустрічі кажуть в нас погана новина, у нас відпустка щорічна 14 днів, працювати бажано без лікарняних та ставка 25 000, хоча я в резюме одразу зазначав значно вищі очікування по ЗП, про що зазначив додатково на першій зустрічі.
Після цього вже черга інших кандидатів, мене пересаджують за інший стіл, дають на листочку якійсь тести. На питання, чи не зручніше вдома за посиланням онлайн їх пройти, кажуть неможна, в нас такі правила, паралельно починається співбесіда іншого кандидата.
І на фіналі, обіцяють надати фідбек через 3 дні, пройшло більше 10-ти днів і ніхто фідбек не надав.
Я би і не пішов в таку "персонало орієнтовну" компанію, але не надати фідбек кандидату, який витратив на вас час, вважаю неповагою.