Відгук про роботодавця «ГРУППА КОМПАНИЙ ФОРС» Добавлен: 09.05.24 00:24
Інші назви: ТОВ "ГРУППА КОМПАНИЙ ФОРС"
Сфера діяльності: Послуги: Перекладачі, надання апаратури синхронного перекладу
Сайт: www.force.ua
Телефони: +380 44 290 88 33
Посада: Customer service rep
Дата початку роботи: Жовтень 2023 г.
Дата звільнення: Лютий 2024 г.
Корисність відгуку: 1 - 0 = +1
Колеги, дозволяється ремоут.
Якщо ви хочете витрачати свої нерви під хєровим керівництвом, то вам сюди. Доречі, винні, звісно ж, у всьому будете ви, а потім прийде дядя з гори після онлайн опитування кожного працівника (при чому сидиш один ти і 7 людей навколо тебе на дзвінку і всі твої керівники) і звільнить біля 15-20 людей за раз. А звільнить дуже «по-людськи», одним днем. Що таке бонуси? Що таке КПІ, які ти виконав? Начхати. На якість перекладів, доречі, теж.
Погано все, починаючи з СЕО цих компаній, які не вміють зберігати субординацію і залишатись професіоналами своєї справи, коли щось йде не так. Будуть писати пости в фб і лінкедін наскільки важливий для них ресурс люди. Я вас прошу, найважливіший для них ресурс - це гроші. І про це СЕО будуть нагадувати вам постійно.
«Більше працюємо», «виконуємо КПІ», «а хто працювати буде», «можна і затриматись». Ні, не можна. На те і був придуманий ліміт робочого дня у 8 годин.
Можливо, коли в цієї компанії реально стануть люди на перше місце, можливо, щось і буде, а поки що це пробите дно і звідти постукали.
P.S. про співпрацю з російськими компаніями я навіть не буду починати говорити.