Відгук про роботодавця «RAZOM GROUP» Добавлен: 13.05.24 10:02

Сайт:
Телефони: +380672458877
Ел. пошта: [email protected]
Адреса: Україна, м. Київ, Гарматна 4

Медійна компанія, яка входить до топ-5 в Україні. Ми — це згуртована команда професіоналів, які люблять свою справу. Ми об'єднуємо кілька міжнародних агентств, які надають повний спектр послуг у сфері комунікацій. До складу RAZOM GROUP входять такі агенції, як Initiative, Universal McCann, Havas Media Ukraine, Performance Unit, а також власний аналітичний юніт MAD LAB. MAD LAB — це наша мозкова фабрика, яка розробляє data-based рішення та продукти, які допомагають нашим клієнтам досягти успіху.
Автор(-ка): RZM (працював(-ла) у компанії на момент написання відгуку)
Посада: HR-manager
Дата початку роботи: Січень 2024 г.

RAZOM GROUP — це україно-британська комунікаційна група компаній, яка об’єднує креативну агенцію FCB Kyiv та комунікаційні медіа-агенції Initiative, UM (Universal McCann) і Havas Media Ukraine. Група працює в підході “Аналізуй-Плануй-Дій”, використовуючи галузеві інструменти, останні дослідження та інноваційні підходи.
Основні характеристики RAZOM GROUP:
Топова позиція: RAZOM GROUP є однією з найкращих рекламно-комунікаційних груп на ринку України.
Глобальні партнери: Група співпрацює з мережами IPG Mediabrands та Havas Group.
Клієнти: Понад 70 національних та міжнародних брендів довіряють свої комунікаційні потреби RAZOM GROUP.
Команда професіоналів: Понад 200 співробітників, які працюють над розвитком бізнесу клієнтів.
RAZOM GROUP відома своєю інноваційністю, гнучкістю та високою ефективністю в роботі з медіа інвестиціями. Їхні нагороди та визнання відображають високий рівень професіоналізму та відповідальності перед клієнтами. Ця група допомагає брендам знайти заохочену цільову аудиторію та розробляє ефективні медіа стратегії, спираючись на глибоке дослідження та інноваційні підходи.

відсутні

Оцінки компанії

Колектив та корпоративна культура
Відношення керівництва
  • Рейтинг 5/5
Робоче місце та умови праці
Соціальний пакет та пільги
Перспективи роботи в компанії