Відгуки про роботу. Чорний список роботодавців

Всього в наявності близько 20000 компаній та 150000 відгуків

Відгук про роботодавця «Торговая группа ВБА» Добавлен: 22.05.24 16:29

Основна назва: Торговая группа ВБА
Сфера діяльності: Виробництво/постачання: Будматеріали, скло, бетон та суміші
Сайт:
Телефони: 38 (056) 790-790-3
Адреса: Україна, м. Дніпро
Рейтинг компанії:
  • Рейтинг 3,90/5,0

Перегляди: 35
Усього відгуків: 46
Опис діяльності:
Занимается оптовыми поставками известняка, мраморной крошки, производят полипропиленовые контейнеры Биг-Бэги
Автор(-ка): Альона (працював(-ла) у компанії на момент написання відгуку)
Дата початку роботи: Жовтень 2023 г.

Позитивні сторони компанії

Одна з перших особливостей, яка найбільше привертає увагу у всіх, це звісно ж наш чотириденний робочий тиждень, це дуже зручно і дає мотивацію зробити всі свої задачі швидше і якісніше, щоб було 3 вихідніх дні.
Друге - організованість і системність, якої в багатьох компаніях бракує. Дуже чудово, що в нас все розписано і є багато інструкцій, які завжди можна продивитись і нагадати собі, а ще кожен виконує тільки свої обов'язки, які також прописані і затверджені і ти чітко знаєш до кого можна звернутись з кожного питання, є чітке розмеження і кожен фокусується на тому, на чому він знається.
Не можна не виділити дружній колектив, в якому приємно працювати і всі ніби на одній хвилі, всі працюють заради спільної мети і готові підтримувати один одного.
Зручно, що є можливість віддаленої праці і в той же час всі завжди на зв'язку, кожного дня є координації, загальні зібрання персоналу раз в тиждень зі звітами і успіхами за тиждень, кожного дня вирішуються якісь питання, якісь проблеми, пропонуються якісь ідеї для покращення роботи і видно в цьому зацікавленність всіх. Це дуже круто, що компанія живе і колектив прагне до розвитку, а не просто відпрацьовуть свої години та і все.
В кожного є можливість кар'єрного зростання, отримання навчання за рахунок компанії, а також компенсації за заняття спортом.
Приємно, що зі всіма святами вітають не лише тебе, а й твоїх близьких, організовуються святкування і спільні поїздки кудись, корпоративи.

Негативні сторони компанії

Частина вищеописаного може бути мінусом для людей, які хочуть працювати на ставку або просто відсижувати та й піти додому. Тут такого не буде і треба буде планувати і виконувати свої задачі, писати звіти, а ще навчатись. Спочатку може бути трохи складно звикнути до всіх правил, але де нема складнощів, там немає розвитку, тому успіхів всім!

Оцінки компанії

Колектив та корпоративна культура
  • Рейтинг 5/5
Відношення керівництва
  • Рейтинг 5/5
Робоче місце та умови праці
  • Рейтинг 5/5
Соціальний пакет та пільги
  • Рейтинг 5/5
Перспективи роботи в компанії
  • Рейтинг 5/5