Відгук про роботодавця «Европейская академия GOLD, Учебный Бизнес Центр» Добавлен: 31.05.24 12:46
Інші назви: ООО "ГОЛД СЕРВИС БИЗ КОМПАНИ"
Сфера діяльності: Послуги: Освіта, тренінги, сертифікація
Сайт: golds.pp.ua
Телефони: 0669256764
Адреса: Україна, м. Біла Церква
Дата співбесіди: Листопад 2023 г.
Корисність відгуку: 1 - 0 = +1
На минулому тижні закінчила 6 -місячний кореспондентський (навчальні матеріали мені відправляли Новою Поштою раз на місяць) курс адміністратора медичного центру. Дуже-дуже задоволена подачею інформації, за що подяка куратору - методисту Олені Валеріївні Снеженко. Вона дуже гарний куратор - методист, все доступно пояснювала, навіть якщо мені незрозуміло нічого, то вона спокійно, ввічливо і доброзичливо все повторювала. Відповідала на всі питання навіть не у учбовий час. Також окрема подяка менеджерам Європейської академії дистанційної освіти, які вмить вирішували всі питання і допомагали при виникненні складнощів.
Після закінчення навчання працевлаштувалася до їхнього "Центру здоров'я "Натуропат" консультантом з натуропатії. Завдяки їхньому Центру я від учора маю клієнтів і стабільно, добре заробляю.
не помічені
Повідомляю, що якщо ви плануєте у майбутньому вступити до нас на навчання, то за замовлення одночасно від двох курсів ви отримаєте знижку на другий, третій і т.д. курси.
Крім того ви як випускниця нашої Європейської академії дистанційної освіти можете тепер працевлаштуватися до нашого Центру здоров'я "Натуропат" консультантом і ми будемо отримувати процент від ваших продажів.
Ще у нас є Бухгалтерський центр "Онлайн бухгалтер" - бухгалтерські послуги і послуги податкового консультанта для малого бізнесу на спрощеній системі оподаткування. Якщо ви плануєте відкрити власний бізнес, то наш Бухгалтерський центр може вам у цьому допомогти (звісно, якщо бажаєте).
Гарного вам дня! Успіхів! Звертайтеся.