Відгуки про роботу. Чорний список роботодавців

Всього в наявності близько 20000 компаній та 150000 відгуків

Відгук про роботодавця «Смартлаб» Добавлен: 13.06.24 16:09

Основна назва: Смартлаб
Інші назви: ООО «СМАРТЛАБ», лаборатория Смартлаб
Сфера діяльності: Послуги: Медичні послуги, спортклуби та салони краси
Сайт:
Телефони: (094) 953 42 68
Адреса: Україна, м. Одеса
Рейтинг компанії:
  • Рейтинг 4,52/5,0

Перегляди: 247
Усього відгуків: 113
Опис діяльності:
ООО «СМАРТЛАБ» — это независимая медицинская лаборатория, лидер лабораторной диагностики на юге Украины. Широкий спектр исследований на собственной базе в Одессе, Николаеве, Херсоне, Белгород-Днестровком, Беляевке, Измаиле, Килии, Подольске, Раздельной, Рени, Черноморске, Южном.• общеклинические;• биохимические;• гормональные;• диагностика беременности и пороков развития плода;• опухолевые маркеры;• диагностика аллергий;• диагностика TORCH-инфекций и паразитов;• диагностика вирусных гепатитов;• бактериологические исследования.
Автор(-ка): Колишній співробітник (працював(-ла) у компанії і знає її зсередини)
Посада: Кол-центр
Дата початку роботи: 2021 г.
Дата звільнення: 2024 г.
Корисність відгуку: 1 - 1 = 0
Всього коментарів: 2

Позитивні сторони компанії

На даний момент позитивних сторін у цій роботі знайти неможливо.
Робочі місця під час війни - це дуже добре, але виправдовувати цим такі умови праці - огидно.

Негативні сторони компанії

Перш за все, значна кількість відгуків на цьому сайті - це відгуки співробітників, написані за вказівкою керівництва. Керівництво перевіряє, чи був написаний відгук і наскільки позитивним він був.

На даний момент компанія не надає ніякої лояльності для співробітників. Мережа медичних лабораторій, яка позиціоную себе як лідер медичної діагностики на півдні України не надає працівникам ніякої лояльності.
В компанії ( в Одесі та передмісті) змушують укладати декларації з сімейними лікарями як співробітників, так і членів їх родин. Особисто керівництво кол-центру взагалі не цікавить, ні наявність власних сімейних лікарів у співробітників, ні місце проживання. Сімейні лікарі в Смартлаб - це лікарі з сумнівною кваліфікацією, працюють тільки в декількох відділеннях і як їм заманеться по часу. Деякі з них навіть українською мовою не володіють.

Зарплатня. Заробітна плата, яка вказується у вакансіях - це те що ви ніколи не побачите, якщо не маєте бажання жити на роботі. Якщо відпрацьовувати норму годин і не погоджуватись на додаткові зміни (на які вас будуть вмовляти постійно, оскільки співробітників постійно бракує), то ЗП буде становити близько 14 тис.
До зарплатні також включається премія, але не слід на неї розраховувати, оскільки саме з цієї частини вираховують усі штрафи. А їх на цій роботі у вас буде безліч.

Штрафи. Їх наявність залежить від того, в яких стосунках з керівницею знаходиться співробітник.

Кар'єрне зростання. Ситуація така ж сама, як і з штрафами. Підвищення отримує не самий досвідчений співробітник, а виключно підлабузники.

Офіс кол-центру жахливо обладнаний.
Окреме місце для прийому їжі відсутнє. Всі співробітники гріють свою їжу у тому самому приміщенні де всі працюють. Тобто весь робочий процес здійснюється в ароматі чийогось плову, часткової заправки, підігрітої риби та іншого. Про провітрювання не йде мови, оскільки: взимку дуже холодно, співробітники працювали в ковдрах та куртках; влітку - жахлива спека, оскільки один побутовий кондиціонер - це замало для великого приміщення з великою кількістю людей.

Колектив неоднорідний. Є приємні та чуйні люди, але вони, зазвичай, не затримуються у цьому місці.

Дуже подобалось керівництво на початку роботи, але потім посаду керівника зайняла Анна Антоліївна. З цього моменту, на роботі почались постійні приниження співробітників, іноді навіть погрози на особистих зустрічах

Оцінки компанії

Колектив та корпоративна культура
  • Рейтинг 3/5
Відношення керівництва
  • Рейтинг 1/5
Робоче місце та умови праці
  • Рейтинг 2/5
Соціальний пакет та пільги
  • Рейтинг 2/5
Перспективи роботи в компанії
  • Рейтинг 1/5