Відгук про роботодавця «Смартлаб» Добавлен: 13.06.24 16:09
Сайт: smartlab.com.ua
Телефони: (094) 953 42 68
Адреса: Україна, м. Одеса
Посада: Кол-центр
Дата початку роботи: 2021 г.
Дата звільнення: 2024 г.
Корисність відгуку: 1 - 1 = 0
На даний момент позитивних сторін у цій роботі знайти неможливо.
Робочі місця під час війни - це дуже добре, але виправдовувати цим такі умови праці - огидно.
Перш за все, значна кількість відгуків на цьому сайті - це відгуки співробітників, написані за вказівкою керівництва. Керівництво перевіряє, чи був написаний відгук і наскільки позитивним він був.
На даний момент компанія не надає ніякої лояльності для співробітників. Мережа медичних лабораторій, яка позиціоную себе як лідер медичної діагностики на півдні України не надає працівникам ніякої лояльності.
В компанії ( в Одесі та передмісті) змушують укладати декларації з сімейними лікарями як співробітників, так і членів їх родин. Особисто керівництво кол-центру взагалі не цікавить, ні наявність власних сімейних лікарів у співробітників, ні місце проживання. Сімейні лікарі в Смартлаб - це лікарі з сумнівною кваліфікацією, працюють тільки в декількох відділеннях і як їм заманеться по часу. Деякі з них навіть українською мовою не володіють.
Зарплатня. Заробітна плата, яка вказується у вакансіях - це те що ви ніколи не побачите, якщо не маєте бажання жити на роботі. Якщо відпрацьовувати норму годин і не погоджуватись на додаткові зміни (на які вас будуть вмовляти постійно, оскільки співробітників постійно бракує), то ЗП буде становити близько 14 тис.
До зарплатні також включається премія, але не слід на неї розраховувати, оскільки саме з цієї частини вираховують усі штрафи. А їх на цій роботі у вас буде безліч.
Штрафи. Їх наявність залежить від того, в яких стосунках з керівницею знаходиться співробітник.
Кар'єрне зростання. Ситуація така ж сама, як і з штрафами. Підвищення отримує не самий досвідчений співробітник, а виключно підлабузники.
Офіс кол-центру жахливо обладнаний.
Окреме місце для прийому їжі відсутнє. Всі співробітники гріють свою їжу у тому самому приміщенні де всі працюють. Тобто весь робочий процес здійснюється в ароматі чийогось плову, часткової заправки, підігрітої риби та іншого. Про провітрювання не йде мови, оскільки: взимку дуже холодно, співробітники працювали в ковдрах та куртках; влітку - жахлива спека, оскільки один побутовий кондиціонер - це замало для великого приміщення з великою кількістю людей.
Колектив неоднорідний. Є приємні та чуйні люди, але вони, зазвичай, не затримуються у цьому місці.
Дуже подобалось керівництво на початку роботи, але потім посаду керівника зайняла Анна Антоліївна. З цього моменту, на роботі почались постійні приниження співробітників, іноді навіть погрози на особистих зустрічах
"Працівникам стабільно виплачується заробітна плата та премії". Так зухвало розповідати про прямий обовъязок компанії - це вкрай дотепно.
"Піклуючись про здоров`я своїх співробітників, компанія надає можливість заключати декларації із сімейними лікарями". У цьому реченні допущено помилку. Компанія не надає можливість, а змушує заключати декларації.
"Виявом лояльності та турботи до співробітників є знижки на всі види досліджень для працівників та їх ближнім родичам від 20−70% та прийом лікарів". Але тільки за умови заключення декларації. Інакше, відсоток знижок суттєво зменшується. До цього керівництво погрожувало позбавити співробітників цих знижок взагалі у разі відсутності декларації.
Стосовно умов праці. Розділення кабінету на зони - це буквально розташувати робочі столи для візуального сегментування простору. Звісно ж, ні від шуму, ні від запахів це не спасає. Мені дуже хотілось побачити, як в таких комфортних умовах працювали б співробітники ВРК/HR/або хто відповідав на відгук.
Кондиціонер та вікна для провітрювання звісно ж є (було б дивно, якщо б їх не було), але користуватись "цими перевагами компанії" можна, так би мовити, на великі свята.
Можливість кар'єрного зростастання і у відгуку відмічалось. Але якими методами - то вже інша мова. І, доречі, головну керівну посаду у кол-центру зараз займає не колишній оператор.
Працівникам стабільно виплачується заробітна плата та премії. До речі, кожних півроку підвищується рівень зарабітної плати, також компанія надає зворотню та незворотню фінансову допомогу працівникам за потреби та на інші значущі події. Піклуючись про здоров`я своїх співробітників, компанія надає можливість заключати декларації із сімейними лікарями при Діагностичному центрі компанії та отримувати безкоштовну первинну медичну допомогу. Виявом лояльності та турботи до співробітників є знижки на всі види досліджень для працівників та їх ближнім родичам від 20−70% та прийом лікарів.
Стосовно діяльності та умов роботи в колл-центрі: робочі місця операторів повністю обладнані для роботи та відповідають нормам. Регулярно проводяться опитування, щодо покращення робочого місця та враховуються побажання співробітників задля їх комфорту.
Кабінет розділено на робочу зону та зону відпочинку співробітників, де можна перепочити в перерву, зробити чай або каву та пообідати. Приміщення добре провітрюються, а кондиціонер можна включати, як на охолодження влітку, так і на обігрів взимку. В офісі кол-центру підтримується стандартно комфортна температура.
"Смартлаб" цінує внесок кожного співробітника в розвиток компанії та надає можливість кар'єрного росту. Керівництво регулярно проводить оцінку компетенцій співробітників, мотивує та заохочує їх до зростання.
Наразі чотири посади в керівному складі кол-центру займають співробітники, які прийшли в компанію на посаду оператора, професійно зростали, відвідували тренінги, навчались, прагнули більшого та перейшли на вищу ступінь.
Для нас важливий зворотній зв`язок від наших співробітників, керівництво компанії завжди відкриті і готові до комунікації. У компанії працює пошта довіри, якою можуть користуватися усі співробітники (у тому числі й анонімно).
Усіх зацікавлених у роботі запрошуємо переглянути наші вакансії https://smartlab.ua/ru/rabota-u-nas/. Якщо виникають питання, звертайтеся до нашого hr-відділу за телефонами (048) 701 12 68, (094) 953 42 68 та (066) 520 09 16. Чекаємо на цілеспрямованих, працездатних, амбіційних кандидатів, які готові працювати, навчатися та рости у дружньому професійному колективі єдинодумців.