Відгук про роботодавця «Edin» Добавлен: 08.07.24 12:19
Інші назви: АТС
Сайт: edi-n.com
Адреса: Україна, м. Київ, Донця, 6
Посада: Senior sales manager
Дата початку роботи: 2022 г.
Я працюю в EDIN вже 2 роки 3 місяці, що дозволило мені глибоко зрозуміти корпоративну культуру та процеси. EDIN активно підтримує професійний розвиток співробітників через різноманітні тренінги, курси та можливості для кар'єрного зростання (але це більше не КД, а ДВІР). Мої відносини з керівництвом компанії побудовані на взаємоповазі та підтримці, що сприяє відкритому діалогу та ефективній співпраці. Командний дух у EDIN на високому рівні, колеги завжди готові допомогти та підтримати у професійних питаннях. Система оплати праці в компанії зрозуміла та прозора, з чіткими критеріями оцінки внеску кожного співробітника.
Також хочу додати, що мені особливо імпонує підхід компанії до інновацій та впровадження новітніх технологій у нашу роботу, що робить кожен день захопливим і дозволяє бути на передньому краї галузевих тенденцій.
Сподіваюся, мій відгук буде корисним.
Рада бути частиною команди