Відгук про роботодавця «Энергия воды» Добавлен: 05.08.24 17:56
Сфера діяльності: Виробництво/постачання: Машинобудування та обладнання
Сайт: waterenergy.com.ua
Дата початку роботи: 2024 г.
Дата звільнення: 2024 г.
Коллектив
Не можу рекомендувати роботу в цій компанії. За час роботи я зіткнувся з низкою проблем, які суттєво вплинули на мій досвід.
По-перше, умови праці залишають бажати кращого. Офісний простір тісний і незручний, відсутній елементарний комфорт для співробітників. Робочі місця не обладнані належним чином.
Організація роботи вкрай неефективна. Цей *Богуш бук така корисна річ*... Пів дня сидиш робиш план на плани... Очікування щодо виконання робіт часто неадекватні, а зворотний зв’язок від керівництва відсутній або недостатньо конструктивний.
Крім того, рівень оплати праці не відповідає обсягам і складності виконуваної роботи. Підвищення заробітної плати або кар'єрне просування практично неможливі, навіть при високих показниках і стараннях. Приклад продав ти насос перший раз кліенту, потім в тебе забирають цього клієнта на *дойку* і ти кожен раз робиш холодні дзвонки. І це я ще не розповідав про старих кліентік котрим дзвоним комусь насос не поставили вже 3-й місяць ще 2 менеджери до мене і .т.д.
Підводячи підсумок, хочу сказати, що робота в цій компанії принесла мені більше розчарувань, ніж задоволення. Я не раджу розглядати цю компанію як потенційного роботодавця, або партнера.