Відгук про роботодавця «ПП Еверест-Тер» Добавлен: 06.08.24 01:48
Сайт: everest-ter.com.ua
Телефони: +38 098 13-95-878 +38 067 36-18-568 +38 096 74-56-124
Адреса: Україна, м. Тернопіль
Посада: маркетолог стажер
Дата початку роботи: Серпень 2024 г.
Дата звільнення: Серпень 2024 г.
Корисність відгуку: 3 - 0 = +3
немає
Отже, все почалось як завжди з етапів відбору
Після того як зайшла на посилання, зрозуміла що зі мною в зумі знаходиться ще 10 людей. Спочатку я була в шоці, адже про це мене ніхто не попереджав. Потім нам задали по 3 питання і ти витрачаєш купу часу поки інші люди скажуть. + вони самі сказали що на резюме навіть не дивляться адже в ньому можна "набрехати"
потім якщо ви не задавали дивних або незручних питань вам відкриті двері у другий раунд відбору, де ви робите тестове завдання і тільки після цього прозодите на друге інтерв'ю. Ви думаєте, що на цей раз ви будете самі на інтерв'ю? ви глибоко помиляєтесь, яас з вами ніхто не узгоджує а просто додає в групу вайбер ще з такими ж як ви. Після ще одного інтерв'ю ( хоча це навіть важко так назвати адже вас як окрему людину не розглядають, хіба що hr має надздібності і бачить 10 людей як на долоні).
після цього йде навчання ( якщо вам звісно пощастило). але навчанням я це теж не можу назвати від слова взагалі. Вам зранку на пошту надсилають файл з дорученням ( змонтувати відео про сходи і озвучити). вчити вас ніхто не буде, хоча в вакансії вказувалось, що навчають. і досвід непотрібен.Зранку та після обіду проводяться наради де вам просто питають чт все зрозуміло і на цьому все. Навчання просто нема а за цей час вас навантажують одним і тим самим декілька днів. На цьому моменті в мене власне все і закінчилось
В якийсь день навчання коли я скинула креативи і вже відпочивала, мені пише "куратор" і повідомляє що моє навчання закнічилось, адже на нараді я вела себе " жахливо". спочатку я не зрозуміла в чому справа і коли спитала, то відповіли : куріння електронної сигарети. Так, я курю, але на нараді я зробила це випадково і лише один раз ( при тому що мені ніхто не зробив зауваження на самому колі. Адже всі наради записуються і потім, я так розумію, переглядаються. Коли я почала просити і запевняти, що не знала про те що, це заборонено і що я надалі більше не буду так робили, мені відповіли, що рішення незмінне і побажали успіху) це просто абсурд. не попередити, не сказати одразу а вигнати без права на виправлення. і так, я знаю,що куртти на більшості мітів не можна, але знову ж таки зробила це випадково + я була в себе вдома і мала на це абсолютне право.
єдине про що шкодую, це те, що витратила на них стільки часу. Але за цей час мене не познайомили з сторінкою компанії у соц мережах на яку треба стільки відео ані з тим самим маркетологом якому треба аж 5 помічників одразу. + зверніть увагу, що вакансії у них постійні і практично ніколи не закриваються, можливо вони просто шукають "стажерів" яких використовують, а потім виганяють я якусь фігню