Відгук про роботодавця «ProResultat» Добавлен: 08.08.24 10:20

Сайт:
Телефони: 0675601465
Ел. пошта: [email protected]
Адреса: Україна, м. Луцьк

Академія практичних знань ProResult - це спеціалізована онлайн-школа комерції та лідерства. Програми Академії містять всі необхідні знання, інструменти та навички, що потребують сучасні комерсанти. Автори і викладачі курсів - експерти-практики з багаторічним досвідом роботи в бізнесі. Освіту в Академії отримали вже більше 1000 студентів з 8 країн світу. Наші програми охоплюють сучасні напрямки: • Комерція і продажі • Управління асортиментом • E-commerce • Лідерство • Комунікації Навчання проводиться на онлайн-платформі з доступом 24/7 та в форматі вебінарів. Проходження курсів можливо... »
Автор(-ка): Алла Курченко (працював(-ла) у компанії і знає її зсередини)
Посада: Курс: Результативний категорійний менеджмент
Дата початку роботи: Лютий 2024 г.
Дата звільнення: 2024 г.

Алла Курченко
менеджер з ексклюзиву та власного імпорту у MasterZoo
Курс: Результативний категорійний менеджмент

Курс Категорійного менеджменту був дуже корисним, частина інформації була знайомою, але вона була чітко структурована і детально викладена. Можна брати та застосовувати як інструкцію. Багато речей я впровадила у своїй роботі.
Навчання проходила з інтересом, перевірила свої знання та отримала багато корисної інформації для подальшого розвитку себе у професії та підвищення ефективності роботи.
Матеріал доступний розуміння. Логічність і системність матеріалу побудована правильно, що дозволяє освоїти курс швидко і з повним зануренням у суть навчання.
Дуже сподобався високий професійний рівень викладача, дуже доступно вміє доносити інформацію, плюс дуже багато часу приділяється практичним заняттям.

Негативних сторін я не побачила.

Оцінки компанії

Колектив та корпоративна культура
Відношення керівництва
  • Рейтинг 5/5
Робоче місце та умови праці
Соціальний пакет та пільги
Перспективи роботи в компанії