Відгуки про роботу. Чорний список роботодавців

Всього в наявності близько 20000 компаній та 150000 відгуків

Сайт:
Телефони: (044) 225-19-00
Ел. пошта: [email protected]
Рейтинг компанії:

Діджитал агентство інтернет-маркетингу Ланет CLICK ⏩ Комплексні послуги просування бізнесу під ключ ✔️ ⏩ Маркетингове агентство повного циклу
Автор(-ка): Юрій (працював(-ла) у компанії на момент написання відгуку)
Посада: Керівник відділу
Дата початку роботи: Травень 2023 г.

Як керівник відділу в діджитал агенції Ланет Клік, хочу поділитися своїм позитивним досвідом роботи в компанії. Це місце, де поєднуються професійний розвиток, креативність і підтримка колективу. Щодня я маю можливість працювати з талановитими людьми, які прагнуть досягати нових висот та створювати інноваційні рішення для наших клієнтів.

Одним із найбільших плюсів роботи в Ланет Клік є атмосфера відкритості та співпраці. Керівництво цінує ініціативу, і кожна ідея може знайти своє втілення, якщо вона сприяє досягненню спільних цілей. Крім того, компанія активно інвестує в навчання та розвиток співробітників, що дозволяє постійно підвищувати свою кваліфікацію та залишатися на передовій діджитал-технологій.

Робота в Ланет Клік — це можливість не тільки розвивати свої навички, але й робити це в оточенні людей, які дійсно захоплені своєю справою. Командний дух і підтримка колег створюють комфортні умови для досягнення високих результатів, а різноманітні проекти дозволяють розкрити свій потенціал у повній мірі.

Рекомендую Ланет Клік тим, хто прагне працювати в динамічному середовищі, де цінується професіоналізм, творчий підхід і командна робота.

треба їздити на роботу )

Оцінки компанії

Колектив та корпоративна культура
Відношення керівництва
  • Рейтинг 5/5
Робоче місце та умови праці
Соціальний пакет та пільги
  • Рейтинг 4/5