Відгук про роботодавця «dlm» Добавлен: 04.09.24 16:39
Сфера діяльності: Торгівля: Меблі та предмети інтер'єру
Сайт: 4room.ua
Телефони: 0633050350
Дата початку роботи: Листопад 2023 г.
Добрий день. Працюю в компанії, а краще сказати в родині DLM майже рік! За цей рік здатна адекватно і по справедливості оцінити відношення компанії до працівників і клієнтів. Перед тим як йти на співбесіду я звичайно, почитала відгуки про компанію. Тому й вирішила написати свій відгук для того, щоб люди, які шукають роботу, могли оцінити компанію такою, якою вона є насправді. Нікого не агітую, а просто пишу свою суб'єктивну думку та правду, яку відчула на собі. Перше, хочу відмітити те, що спочатку війни багато компаній закрилися та скоротили половину посад у своїх компаніях. В DLM власник не тільки відкрив нові салони, а і дає змогу в такий нелегкий для усіх час мати достойну і високу заробітну плату при умові, що ти за мотивований працювати і націлений на результат. Негативні відгуки пишуть ті хто нічого не робив і не хочуть прикладати зусиль для свого заробітку і не хочуть впливати на свій дохід.
Компанія з чіткими бізнес-процесами та зрозумілими завданнями. Компанія підтримує і розвиває своїх співробітників на внутрішніх та зовнішніх тренінгах. Заохочує і мотивує кращих співробітників подорожами до екзотичних країн і не тільки. Підтримує ЗСУ не на слові а на ділі, без пафосу і зайвого піару. DLM підтримує і розвиває своїх співробітників і в Компанії можна при бажанні рости по карьерних сходах. Рада тому, що у такий складний час стала частиною команди DLM.
Немає