Отзывы о работе. Черный список работодателей

Всего в наличии около 100000 компаний и 500000 отзывов

Отзыв о работодателе «Диамант-Фарм» Добавлен: 05.09.24 21:47

Основное название: Диамант-Фарм
Другие названия: ООО "Диамант-Фарм"
Сфера деятельности: Производство/поставка: Лекарства, гигиена, защита, медицинское оборудование
Сайт:
Страна: Украина
Адрес: Украина, г. Киев, вул. Колекторна
Рейтинг компании:
  • Рейтинг 1,75/5,0

Просмотры: 162
Всего отзывов: 11
Описание деятельности:
Производство и оптовая торговля товарами медицинского назначения и средствами индивидyальной защиты.
Автор: Колишня співробітниця (работал(-а) в компании и знает её изнутри)
Дата начала работы: Февраль 2024 г.
Дата увольнения: Август 2024 г.
Полезность отзыва: 1 - 0 = +1
Всего комментариев: 1

Положительные стороны компании

Прокачування стресостійкості😄

Отрицательные стороны компании

Ну що ж, поділюсь враженнями, а для когось це буде чудовим попередженням.
1. Для тих хто шукає роботу:
- якщо у вас в житті не вистачає негативу, образ, криків, принижень - то Діамант-Фарм, на чолі неврівноваженої власниці Мирослави, чекає на вас у свою Палату Діамант-Фарм, ой, вибачте - "компанію"🧐
- якщо ви відчуваєте, що бруд, антисанітарія, глисти, сморід - то ваша стихія, то Діамант-Фарм чекає саме на вас. Ви поринете у світ куштування їжі разом з трьома собаками (два алабаї і двортер'єр рижий), бо собаки їдять саме на кухні з усіма співробітниками, якщо вам буде це незручно, то це ваші особисті проблеми. Дивани в офісі належать собакам - ваше місце за робочим столом, немає чого на диванах прохлаждатись. Якщо собаки вирішили погуляти по офісам та попісяти чи покакати біля вас - значить тваринка так хоче, має на те право. Якщо собака вирішить на вас кидатись, що властиво їм - значить ви заслужили таке ставлення, немає чого ходити і дратувати своїм виглядом тваринку. Якщо вам стане погано - швидку будете чекати довгенько, бо медиків не зможуть пустити на територію, поки не виловлять всіх тваринок по офісам та території, а ще й треба їх втримати (алабаї ще та міць). Територія обгороджена забором з проволокою, єдине не підкажу, чи під напругою вона, вирішила не перевіряти на собі 🤨 Додатково постійний сморід, бо крім запахів від собак та їх їжі, яку їм готують персонально на загальній кухні, неподалік сміттєпереробний завод - насолоджуйтесь.
- якщо ви просто хочете пару місяців екстримчику, для душі, то головне правило для вас - не треба чекати оплати вашої праці, запам'ятайте головне правило: "Мирослава вирішує, чи достойні ви оплати", а так як грошей в Палаті Діамант-Фарм, немає, то звісно, що ви недостойні (додала скріни відповіді на мої питання, від Генерального директора Палати Діамант-Фарм, та мої питання без відповіді до Мирослави - власниці)
Є ще багато цікавих подробиць, але і цього має вистачити людині в пошуку роботи.
Тільки за август місяць втекли з цієї божевільні 8 людей, бо у власниці пішло сильне загострення психічної хвороби, і це не жарт, у людини дійсно не стабільно з психікою на постійній основі, а на осінь погіршення відбувається.
Отже, вирішуйте самі чи ваше це місце омріяної роботи😉
2. Для замовників: свої "бонуси" потрібно буде почекати. Взагалі, погано обманювати Державу (подробиці додатково будуть)
3. Для постачальників: якщо готові "подарувати товар", то Вам в партнерство з Діамант-Фарм, можливо гроші для Вас не важливі ))) (також, подробиці додатково)
Це початок, так як при влаштуванні на роботу чи початку співпраці з Діамант-Фарм все так і виглядає - нятяки... натяки... а потім настає момент істини
To be continued...

Оценки компании

Коллектив и корпоративная культура
  • Рейтинг 3/5
Отношение руководства
  • Рейтинг 1/5
Рабочее место и условия работы
  • Рейтинг 1/5
Социальный пакет и льготы
  • Рейтинг 1/5
Перспективы работы в компании
  • Рейтинг 1/5