Отзывы о работе. Черный список работодателей

Всего в наличии около 100000 компаний и 500000 отзывов

Отзыв о работодателе «економ клас одяг для вас» Добавлен: 07.09.24 14:50

Основное название: економ клас одяг для вас
Сфера деятельности: Торговля: Одежда, обувь, аксессуары, текстиль
Страна: Украина
Адрес: Украина, г. Луцк
Рейтинг компании:
  • Рейтинг 2,10/5,0

Просмотры: 19
Всего отзывов: 2
Автор: Анонімно (работал(-а) в компании и знает её изнутри)
Дата начала работы: 2024 г.
Дата увольнения: 2024 г.

Положительные стороны компании

Зарплата норм, але на яку треба добре попахати і вислуховувати кожен день купу погроз і принижень

Отрицательные стороны компании

Пропрацювала в компанії рік. Спочатку все було ніби ок, хоча фізично не легка (ну але звісно ж я приблизно розуміла, куди я йду і що за робота мене чекає). Колектив був класний, всі молоді, веселі дівчата, хоча і бували різні нюанси. З приємного також заробітна платня. Загалом, якщо треба робота, то працювати можна було. І вище керівництво спочатку ставилось ніби лояльно, так як магазин тільки відкрився, персоналу не вистачало, то, мабуть, боялись щоб ми одразу не позвільнялись😂
Це було перших пару місяців роботи. Моя посада була озвучена як «Касир торговельного залу», а по факту ми виконували обовʼязки: охорони, касира, консультанта, розкладчика, маляра. Ну це ще квіточки.
А далі…
Кожного дня на магазині регіональний директор, в якої настрій міняється кожні 2 секунди. Ходиш як на голках, роби все і зразу, і мий, і прибирай, і акції оформлюй, і людей консультуй, і це все одночасно. Все що не зробиш- все не так. Магазини плани якщо виконують, то дуже рідко. Часто заставляли персонал щось докупляти з побутової хімії чи нових речей (на досить пристойні суми), щоб витягнути місячний план. Якщо це не зробиш, то потім ще довго відчитують і принижують за це. Потійно заставляють до людей підходити, консультувати і реально впарювати щось з хімії чи нового, аби тільки хоч щось купували. Хоча потім від покупців вислуховували, що хімія неякісна (не здивуюсь навіть, якщо вона якась бодяжена). Якість взагалі не відповідає ціні. За секонд взагалі промовчу. Речі ніби з сміттєзвалища привозять, часто мокрі, зацвіли і смердючі. Лише коли приходить перевірка якості, тоді речі на завоз дають нормальні (а це буває вкрай рідко).В залі постійно має бути сортовка по рукаву речей, інакше штраф 1000 грн за день. Люди часто злились, що ми лазимо в них перед носом і заважаєм, але в нас не було іншого вибору. Пил завжди і скрізь. Відеонагляд не слідкує за людьми, які крадуть, а дивиться лише за персоналом. Охорони нема. Та і це ще квіточки.
Персонал мінявся як рукавички. За день по 2-3 людини може звільнитись стабільно. Морально зʼїдають просто. Кожного дня якісь нововведення, таке враження що в концтаборі. Вище керівництво каже, що їм важливий персонал… а ніфіга. Під кінець їхній маразм перейшов усі межі. Заставляли записувати денні продажі кожного працівника, а в кінці місяця всіх вичитували, що хтось молодець старається, а хтось ні, і це при тому, що постійно робиться якась інша робота, окрім консультування. Це все породило ненависть один до одного серед персоналу, зʼявилась конкуренція. Загалом, праця в цій компанії не цінується від слова зовсім, ваші старання тут ніхто ніколи не оцінить, так що можна і не старатись щось робити. Лише якщо ти гнила людина, вмієш за все доносити і гарно підлизувати, тоді велкам. Постійно якісь індивідуальні допити працівників, погрози звільнити, моральний тиск, постійні прослуховування, говорять як до скота а не до працівника, не раз бувало, що доводили до істерик і сліз. Постійне напруження, якісь розбірки, навіть зарплата перестала мотивувати. Процес звільнення дуже важкий. Спершу довго допитують причини, потім погрожують, що зроблять для працівників репутацію, що навіть двірниками не влаштуємось. Мій висновок за рік: хоча і важко фізично, але працювати можна було б ще, якби не маразм вищого керівництва. Вони самі ж сіють розбрат між персоналом, і в усіх бідах винен тільки персонал або керівник магазину. Морально просто зʼїдають так, що дійсно можна повірити в те, що ти гімно і нічого не вартуєш без їхньої компанії.

Оценки компании

Коллектив и корпоративная культура
  • Рейтинг 3/5
Отношение руководства
  • Рейтинг 1/5
Рабочее место и условия работы
  • Рейтинг 2/5
Социальный пакет и льготы
  • Рейтинг 2/5
Перспективы работы в компании
  • Рейтинг 3/5