Отзывы о работе. Черный список работодателей

Всего в наличии около 100000 компаний и 500000 отзывов

Отзыв о работодателе «SOVA Jewelry» Добавлен: 01.10.24 23:59

Основное название: SOVA Jewelry
Сфера деятельности: Производство/поставка: Одежда, обувь, аксессуары, текстиль
Сайт:
Страна: Украина
Адрес: Украина, г. Киев
Рейтинг компании:
  • Рейтинг 2,69/5,0

Просмотры: 253
Всего отзывов: 25
Описание деятельности:
ювелирная промышленность
Автор: Аноним (работал(-а) в компании и знает её изнутри)
Дата начала работы: 2024 г.
Дата увольнения: 2024 г.

Положительные стороны компании

Дівчата в колективі були класні.
Є гарні вироби
Корпоративні знижки

Отрицательные стороны компании

Працювала у компанії . Звільнилась через пару місяців , за власним бажанням.
Це був мій найгірший досвід за 13 років у професії. До цього я працювала у досить великих і відомих мережах. Скрізь є свої плюси та мінуси, але в Sova перевершила всіх. Такого стресу я не відчувала ніколи. Те що написали про газлайтінг , приниження , обісцінювання -це 100% правда . Хочете відчути себе гівном - то Вам до Сови. Регіональні менеджери Вероніка і Анна , просто 2 не компетентні особи , з дуже завищеною думкою про себе. Хто додумався їх поставити !? Вероніка це згагалі жах, неадекватна.
Мне дивувало , як вона могла висосати з пальця претенціі . Я іноді не могла повірити в реальність того , що чую. Всі дівчата з якими я працювала , вона всіх довела до неврозу. Ніхто не приходив на роботу в розслабленому стані.

ЗП залежить від виконання плану. Не виконали план , отримуєш по мінімуму. Плани ставлять не зрозуміли . Дуже завищенні і не можуть обґрунтувати звідки такі цифри ?Відповідно , якщо на план не йдеш, то тебе просто заїб..ть так , що тобі і не снилось- Не так стоїш в залі , не так спілкується , не так пил витираєш і т.д. Тебе будуть змішувати в брудом . Починається такий маразм , що ти починаешь думати : Ну реально ? За 15- 20 тис зарплати, я повинна слухати цю маячню ?
При звільненні , відділу кадрів так і сказала , що звільняюсь через токсичне відношення к підлеглим . На це ніяк не відреагували, що каже про те , що на Вас компанія начхати. В них є топ -менеджмент , який для них важливіший.
Хочу додати , що там є і «пристосованці» , які навчились підлизуватись їх не чіпають. Але зновуш таки , за що ? За маленьку зп і типу роботу в відомій компанії ? Це як потрібно себе не поважати ?!
Після звільнення з легкістю знайшла роботу з зарплатою вище майже в 2рази.
Тому йдіть туди де Вас будуть цінувати !

* Коли мені подарували сертифікат в Сову , пішла купила їх дифузор і поставила в туалет ( цей запах асоціюється з роботою в їх магазині ) . Там його ідеальне місце!

Оценки компании

Коллектив и корпоративная культура
  • Рейтинг 1/5
Отношение руководства
  • Рейтинг 1/5
Рабочее место и условия работы
  • Рейтинг 3/5
Социальный пакет и льготы
  • Рейтинг 1/5
Перспективы работы в компании
  • Рейтинг 1/5