Відгук про роботодавця «SmartShop» Добавлен: 17.10.24 13:36
Сфера діяльності: Торгівля: Побутова техніка, аудіо-відео, мобильні телефони
Телефони: 0982164787, 0638887892, 0930063492, 0672090295, 0635303554
Адреса: Україна, м. Ровно, М. Здолбунів
Посада: Регіональний продавець
Дата початку роботи: Січень 2024 г.
Стартова зарплата: $16000
Поточна зарплата: $25000
Працюю в компанії 1рік та 10 місяців, спочатку просто продавцем, згодом стала регіональним продавцем. За весь час роботи в компанії ні разу не було такого, щоб зі мною десь повелися нечесно, або несправедливо. Співробітники компанії завжди виконують свої обов'язки та ідуть на зустріч.
Якщо писати коротко, все що важливо знати коли влаштовуєшся сюди на роботу, це те, що ти будеш отримувати високу ЗП і можеш не хвилюватись за дах над головою, тобі оплатять житло і дорогу.
Також, мені подобаються конкурси та плюшки від компанії, є можливість отримати +1000 грн до зарплати, або бонус на карточку у вигляді 200 грн в той самий день. Також похвалюся тим що вигравала круту техніку і аксесуари працюючи тут.
Мені подобається тут працювати, щодо мінусів, вони звичайно є як і в кожній компанії, але але в порівнянні з плюсами їх можна і не згадувати
¯\_(ツ)_/¯