Відгуки про роботу. Чорний список роботодавців

Всього в наявності близько 20000 компаній та 150000 відгуків

Відгук про роботодавця «MakeUp» Добавлен: 22.10.24 15:16

Основна назва: MakeUp
Інші назви: ТОВ "Юджин Лоджистик"
Сфера діяльності: Торгівля: Косметика, парфумерія
Сайт:
Телефони: (044) 374 03 83 0(800) 50 77 40
Адреса: Україна, м. Вінниця
Рейтинг компанії:
  • Рейтинг 1,66/5,0

Перегляди: 7
Усього відгуків: 7
Опис діяльності:
Интернет-магазин косметики и парфюмерии
Автор(-ка): Працівник Англомовного КЦ (працював(-ла) у компанії і знає її зсередини)
Дата початку роботи: 2023 г.
Дата звільнення: 2024 г.
Стартова зарплата: $600
Фінальна зарплата: $500

Позитивні сторони компанії

До звільнення великої кількості людей був хороший колектив

Негативні сторони компанії

Ця компанія — зло. Весь топ-менеджмент цієї компанії гнилий від початку до кінця. Керівництво цієї компанії робитиме все можливе, щоб, незважаючи на величезні прибутки, зекономити на своїх співробітниках кожну копійку. Менеджери середньої ланки у своїй гнилизні повністю відповідають вищому менеджменту і зроблять все, щоб догодити великому й жахливому "худруку" (так, таке дегенеративне прізвисько собі вигадав головний (В)).

З прикладів:

1. У цій чудовій компанії 1 січня для співробітників, які перебувають в Україні, робочий день. Чи була в цьому потреба? Ні, просто законодавство дозволяє на час воєнного стану скасовувати вихідні, чим вони користуються ПРОСТО ТОМУ, ЩО МОЖУТЬ.

2. У святкові дні вихідні відсутні як такі. Ніхто навіть не заїкається про те, що можуть бути вихідні у свято.

3. Одного разу головний (В) вирішив, що один з його відділів занадто добре фінансується, і вирішив урізати йому робочі години. І так ДУЖЕ низька зарплата стала ще меншою. Крім того, всі співробітники мали пройти тест з метою визначення, кого з них можна звільнити в першу чергу. На відділ також нацькували одного з представників середнього менеджменту компанії, який ПОВНІСТЮ зруйнував налагоджені робочі процеси і викликав катастрофічний завал у всьому департаменті. Це, разом з абсолютно неповажним і байдужим ставленням менеджменту ("ви тут працюєте не для того, щоб отримувати зарплату, а щоб власник компанії заробляв гроші; вказівки не обговорюються, або всі виконують накази керівництва, або їх виконуватимуть інші; високе навантаження — а яка різниця, чим займатися в робочий час; тощо") викликало масові звільнення.

4. Компанія може звільнити, навіть не попередивши, просто обмеживши доступ до робочих інструментів. Просто тому, що менеджменту щось не сподобалося у вашому спілкуванні або поведінці. Компанія впевнена, що ті гроші, які ви отримуєте (трохи більше 500 доларів, виплачених у гривні, у моєму випадку), моментально поневолюють вас, і більше ви не маєте жодного права відкривати рот і висловлюватися з будь-якого приводу.

5. На завали в робочих процесах вони не звертають уваги, коли звільняють людей. Загалом, на клієнтів їм так само байдуже, як і на співробітників. Якщо вам не пощастить працювати у клієнтській підтримці, будьте готові до того, що лінія і пошта розриватимуться через те, що головний дегенерат вказав на сайті доставку за 3 дні, а насправді посилка на десятий день навіть не виїхала зі складу. Буває, людям просто соромно говорити, що їхня посилка загубилася або навіть не була відправлена, коли вони розраховували на ці товари, бо замовляли їх до дня народження на подарунок. До речі, посилки постійно губляться, тому що головний (В) використовує НАЙдешевші компанії для їх доставки.

6. При неофіційному працевлаштуванні лікарняні тільки за власний рахунок.

7. Оплачувана відпустка насправді оплачується лише наполовину (компанія не оплачує повну ставку у відпускні дні).

ОСОБЛИВО РАДЖУ ТРИМАТИСЯ ЯКНАЙДАЛІ ВІД АНГЛОМОВНОГО КОЛ-ЦЕНТРУ. ЯКЩО НА СПІВБЕСІДІ ПОБАЧИТЕ ЛІТНЮ ЖІНКУ НА ІМ'Я "ГАННА" АБО ЇЇ ДОНЬКУ, ЯКУ ЦЯ "ГАННА" ДУЖЕ АКТИВНО ПРОСУВАЄ НА РОЛЬ ТІМЛІДА "ТАМАРУ", ТІКАЙТЕ ЗВІДТИ ЯКНАЙШВИДШЕ І ЯКНАЙДАЛІ.

Загалом, якщо ви не хочете терпіти приниження, байдужість керівництва і ризик бути раптово звільненими, обходьте цю компанію стороною. Можу припустити, що на тлі масових звільнень, викликаних таким ставленням, вони спробують відновити рекрутинг і найняти хоч когось, щоб розгребти завали. Будьте певні, що як тільки в них з'явиться можливість зекономити на вас хоч копійку, вони не вагаючись звільнять вас або змушуватимуть звільнитися своїм ставленням до вас, незалежно від того, наскільки хорошим спеціалістом ви є.

Оцінки компанії

Колектив та корпоративна культура
  • Рейтинг 3/5
Відношення керівництва
  • Рейтинг 1/5
Робоче місце та умови праці
  • Рейтинг 3/5
Соціальний пакет та пільги
  • Рейтинг 1/5
Перспективи роботи в компанії
  • Рейтинг 1/5