Отзыв о работодателе «PRO CONTACTIVE» Добавлен: 30.10.24 17:12
Другие названия: Про Контаків
Сайт: procontactive.com
Телефоны: +38-097-808-05-70
Должность: Net developer
Дата начала работы: Август 2023 г.
В Pro Contactive я працюю вже рік. Це був рік, що пройшов досить швидко, через його насиченість цікавими задачами, веселими івентами та приємною атмосферою в офісі)
Компанія відрізняється тим, що дає можливість здібним та цілеспрямованим людям з потрібним багажем теоретичних знань побудувати успішну кар’єру в IT. За цей час я встиг попрацювати в різних командах на кількох цікавих проектах. Завдяки різноманітним та нетривіальним задачам вдалося покращити багато старих та набути нові корисні навички. Незмінною була лише приємна та дружня атмосфера в командах, що тепло зустрічали мене та допомагали розвиватися разом з ними)
Окремо хотів би відмітити можливості для набуття нових теоретичних та практичних знань завдяки доступу до освітніх платформ та knowledge sharing-ам що проводяться в компанії.
-----