Відгук про роботодавця «SmartShop» Добавлен: 05.11.24 22:53
Інші назви: Талан Вячеслав Викторович
Сфера діяльності: Торгівля: Побутова техніка, аудіо-відео, мобильні телефони
Телефони: 0982164787, 0638887892, 0930063492, 0672090295, 0635303554
Дата початку роботи: 2023 г.
Дата звільнення: 2024 г.
Стартова зарплата: $420
Фінальна зарплата: $1300
Ну почнемо:
1. Зарплата. Дійсно, що не кажи, платять гарно, а за успішний результат дають хороші мотивашки, зп дійсно прозора, все показується, контролювати самостійно можна. Навіть якщо і є якесь недорахування(всі ми люди, можемо помилятися) - оперативно дораховують
2. Ставлення. Залежно від магазину, вище начальство в мене було хороше, вирішувало всі конфілктні ситуації, допомагали, звісно бували леякі моменти не ахті, але це вже в мінусах розкажу
3. Графік. 5/2 чи 4/2 у продавця - є час відпочити, є можливість взяти і позапланові вихідні, тобто часу на себе у вас буде
4. Мотивації, навчання, підтримка - є постійно(також залежно від магазину, но в мене з цим все чудово було)
5. Кар'єрний зріст - є, показуєте результат - підете вище
6. Колектив- всі продавці поможуть та підкажуть
Це є ті дійсно плюси, які я відмітив у цій компанії, об'єктивні позитивні моменти
Компанія цінує працьовитих людей і буде вам допомагати досягти висот, головне це ваше бажання працювати, тут не получиться відлинювати, як більшість, хто писав негативні суто відгуки. Ви хочете працювати - ви будете це робити і отримувати хорошу мотивацію за ваші старання.
А тепер об'єктивно і мінуса компанії, і вони пов'язані із плюсами:
1. Зарплата. Штрафи страшні, можуть виписувати і виписувати, да деколи не по ділу, але вбільшості вони прилітають дійсно справедливо. Хоча по моралі б'ють сильно, але в чому плюс, дій но не заслужені чи не справедливі можна оспорити
2. Графік. 8 ранку по 7 вечора(або навіть з пів 7 до пів 9). Під час робочих днів забудьте про особистий час, особливо, якщо живете далеко від магазину, хоча є зміни звісно, але на 1 година різниці - це таке собі
3. Офісні працівники - є умовно лояльні, а є ті, хто буде тільки на вас зверхньо дивитися і лишень щось виписувати. Але якщо зможете себе відстояти - можете оспорити штраф
4. Гірша система нарахувань. Є багто подібних магазинів, які можуть запропонувати % з продаж більший, тут з цим трохи все складно - щоб мати хорошу зп, треба продавати багато. Але заробить можна
5 квр'єрний ріст - ой як тре.а заради нього жопу рвати
6. Відсутній соц пакет. Відпустки лікарняні не оплачуються, але при їх зп - це і не обов'язково
Все це - це дійсно, що твориться в компанії, на ваш розсуд іти чи не йти
Я пішов - не пожалів, досвіду можна отримати такий, що використати зможете всюди