Отзыв о работодателе «SmartShop» Добавлен: 07.11.24 13:58
Другие названия: Талан Вячеслав Викторович
Сфера деятельности: Торговля: Бытовая техника, аудио-видео, мобильные телефоны
Телефоны: 0982164787, 0638887892, 0930063492, 0672090295, 0635303554
Должность: продавець консультант
Дата начала работы: Июль 2024 г.
Стартовая зарплата: $750
Текущая зарплата: $1300
Полезность отзыва: 1 - 0 = +1
Зарплата і колектив, це найкраще в цій компанії, я гарно заробляю і ні в чому собі не відмовляю, не думав що в Україні без вищої освіти можна заробляти 50, 60, 80 тисяч грн, при тому що сильно не напрягаюсь, робота фізично легка і ніхто в шию не гонить, продавай собі спокійно, на сайті і греби гроші лопатою.
Керівники і колеги всі адекватні, тому що за період стажування можна побачити що за людина прийшла в нашу компанію, і неадеквати самі відсіюються))
Також є кар'єрне зростання, якщо не хочеш продавати, то є багато інших вакансій, наприклад можна працювати комірником на складі, або у відділі відеонагляду.
Найголовніше що колектив дружній і всі допомагають один одному порадами і навіть грошима, якщо в когось скрутна ситуація в сім'ї.
Однозначно рекомендую роботу в цій компанії, якщо ви адекватна людина)
Іноді складно морально, але в цьому немає вини компанії, це все тому що деякі покупці тупі😂