Отзыв о работодателе «Сільпо ("Фоззі Фуд")» Добавлен: 09.11.24 11:40
Сайт: silpo.ua
Телефоны: 0
Адрес: Украина, г. Киев, Дарницький бульвар, 8а
Должность: Піцайола
Дата начала работы: Август 2024 г.
Дата увольнения: Октябрь 2024 г.
Стартовая зарплата: $120
Финальная зарплата: $117
Трохи вводять в курс справи та щось показують, правда не усе та щось основне таки дають. Є генератор.
Шахрайство з невиплатою зарплати. Намагаються усими шляхами переконати, що уже отримав зарплату коли її не отримував.
Зарплата з затримкою більше 50 діб. Тобто тільки через майже 2 місяці дізнаєшся що оплата за годину нижче ніж при співбесіді. Тобто шахрайство з сумами оплати за годину також присутнє.
Оплата готівкою та у певні дні та години, тоді гроші зникають, у які дні та години дізнаєшся сам. То викликає стресову ситуацію, така форма дуже напряжна та нервова.
Жодних бонусів та знижок для персоналу. Тож усякі бонуси для персоналу та знижки на продукцію власного виробництва то також шахрайство.
Є супровід служби підтримки через що взагалі хоч щось виплатили. Щоб забрати те щось треба ходити туди багато разів як проклятому. Та ще й в певний час. Знову таки завдяки службі підтримки час можуть відкоригувати.
Наявність служби підтримки та тих хто має реагувати на скаргу не попереджує злочини у вигляді відсутності нарахування заробітної плати за місяць. Тобто керівництво магазину не боїться чинити кримінальний злочин та красти вважаючи, що усе буде добре та немає управи.
Тож, якщо брати сам магазин, то він дуже проблемний та краще там не працювати. А що стосується інших магазинів цієї мережі, поки що сказати не можу, бо знайомим що працювали та працюють у інших магазинах ще не повідомила про проблему та не збирала інформацію.
Принаймі я точно ризикувати не хочу повторно та своїм близьким не пораджу цю мережу для роботи.