Відгук про роботодавця «YoDezeen» Добавлен: 11.11.24 18:52
Інші назви: YODEZEEN, Йодизин
Сфера діяльності: Послуги: Будівництво, монтаж, ремонт та інше
Сайт: yodezeen.com
Телефони: +38 068 830 36 75
Дата початку роботи: 2024 г.
Дата звільнення: 2024 г.
вища зп порівняно з деякими компаніми, через це та безвихідь деякі через це не звільняються
Найгірший досвід за всю мою 15ти річну кар'єру. До працівників ставляться як до рабів, тотальний абюз від керівників з дзвінками вночі з криками та прокльонами. Став свідком жахливого приниження іншого співробітника зі словами "кончєній" "єщьо раз увижу будєш работать на мєня целую ночью", "как можна біть такім дібілом і такоє создавать" і тд і тп. Все було в спільному чаті з більш ніж 20 людьми. Час від часу подібне повторювалось з різними співробітниками, все в залежності на скільки Артур\Артем в настрої.
Ейчар знає про все, і на перші запити "що тут відбувається?" старається переконати, що з тобою такого не бути бо ти ж хороший. І якщо ти не хочеш то можеш не контактувати з керівництвом. Це звісно не правда і ти всеодно залишаєшся в групах де вони можуть звернутись до тебе на пряму.
ПЗДЦ і сюр, я не міг повірити в те, що бачив.
Завантаження 24\7. Дедлайни не реалістичні і ти ЗАВЖДИ в усьому винен та ЗАВЖДИ перепрацьовуєш.
Якщо ти думаєш, що зможеш прийти в цю компанію і відстояти свої кордони, то повір такого не буде. Ти будеш перепрацьовувати як і всі і будеш думати, що це ти у всьому винний і ти ні на що не здатний нікчема.
Дуже сильна текучка кадрів, весь час когось шукають на заміну бо мало хто витримує, брешуть, що просто набирають нові команди.
Рекомендую компанію якщо ти любиш гвалтувати собі психіку та давно шукав привід піти до психолога.