Відгуки про роботу. Чорний список роботодавців

Всього в наявності близько 20000 компаній та 150000 відгуків

Відгук про роботодавця «HAIRUA» Доданий: 29.11.24 09:30

Основна назва: HAIRUA
Інші назви: Продати волосся у Києві
Сфера діяльності: Торгівля: Одяг, взуття, аксесуари, текстиль
Сайт:
Телефони: +380930835633
Рейтинг компанії:

Професійно займаємося скуповуванням волосся по всій території України. Ми оцінимо ваше волосся, запропонуємо найкращу ціну, пояснимо як підготувати волосся до продажу, правильно зріжемо ваше волосся в нашому салоні і виплатимо всю ціну за волосся. Купимо ваше волосся в Києві — дорого і швидко
Автор(-ка): Олег Понкратов (працював(-ла) у компанії на момент написання відгуку)
Дата початку роботи: Жовтень 2024 г.

Я нещодавно вирішив продати своє волосся через сервіс HairUA і залишився вкрай задоволеним результатом! Із самого початку процес був легким та прозорим. На сайті відразу доступна вся необхідна інформація про вимоги до волосся та процес продажу, що значно спростило підготовку. Мені сподобалося, що можна вибрати зручний спосіб відправлення, а також отримати оцінку вартості волосся до відправки. Сервіс уважно поставився до мого запиту: фахівці HairUA оперативно відповіли на всі запитання та дали чіткі інструкції щодо упаковки волосся. Після того як я відправив волосся, не минуло й кількох днів, як мені повідомили про отримання і почали обробку. За кілька днів мені повідомили остаточну суму, яка мене приємно здивувала!

Нема

Оцінки компанії

Колектив та корпоративна культура
Відношення керівництва
  • Рейтинг 5/5
Робоче місце та умови праці
Соціальний пакет та пільги
Перспективи роботи в компанії