Отзывы о работе. Черный список работодателей

Всего в наличии около 100000 компаний и 500000 отзывов

Отзыв о работодателе «f.o.x nails» Добавлен: 05.12.24 17:16

Основное название: f.o.x nails
Сфера деятельности: Производство и поставка
Сайт:
Адрес: Украина, г. Киев, Новокостянтинівська, 15/15
Рейтинг компании:

Виробництво продукції для манікюру
Автор: Illen (работал(-а) в компании и знает её изнутри)
Должность: Робочий виробництва
Дата начала работы: 2024 г.
Дата увольнения: 2024 г.
Стартовая зарплата: $20000

Спробувала працювати декілька днів.
Мені було зручно діставатися до роботи.
Зручний графік.

Відпрацювала мало, гроші не віддали. При цьому перед цим ніхто не казав, що гроші не віддадуть, а навпаки навіть запитали номер картки, щоб віддати розрахунок за 4 зміни. Взагалі я так зрозуміла у них це норма не віддавати вчасно зарплату. Бо при мені співробітниця ходила в офіс, щоб нагадати про зарплату.

Агресія. Її тут багато. Хоча вони роблять всього лише продукцію для манікюру, а не щось корисне до суспільства. Без манікюру людство може жити.

Лізуть в особисте. Колектив складається з людей , які не знать що таке робоча етика. Бо в їх селі не навчили. Дикуни. Курять прямо на робочому місці.

Не пояснюють внутрішній регламент. Ознайомити з правилами мають під час співбесіди.Що НЕ можна робити на виробництві. Хоча це складно назвати виробництво. Бо по суті це був крихітний підвал, як погріб. В таких умовах було тісно працювати 10 людям. Обідали прямо за робочим місцем , де розливали акрил в баночки, протирали стіл розчинником від лаку. Є порушення по відношенню до працівників. Бо можна заробити опіки слизової дихальних шляхів та ротової порожнини.

Дізналась що людей довго не оформляли офіційно. На данний момент ніби всі оформленні офіційно. Але я точно не знаю. Податковій було б цікаво. Не захотіла приймати в такому участь.

Ще на співбесіді були дикі фрази. "Вона любить великі машини" Серйозно !? Де ваші мізки!?

Так розумію, що погані відгуки чистять. Або там працюють люди поганого соц рівня. Які не стануть скаржитися або не мають для цього тех.умов.
Я МАЮ ПРАВО ЦЕ ВСЕ ПИСАТИ, БО НІЧОГО НЕ ПІДПИСУВАЛА ПРО НЕ РОЗГОЛОШЕННЯ.

Оценки компании

Коллектив и корпоративная культура
  • Рейтинг 1/5
Отношение руководства
  • Рейтинг 2/5
Рабочее место и условия работы
  • Рейтинг 3/5
Социальный пакет и льготы