Отзыв о работодателе «SmartShop» Добавлен: 11.12.24 13:10
Другие названия: Талан Вячеслав Викторович
Сфера деятельности: Торговля: Бытовая техника, аудио-видео, мобильные телефоны
Телефоны: 0982164787, 0638887892, 0930063492, 0672090295, 0635303554
Должность: Регіональний продавець
Дата начала работы: 2024 г.
Працюю в компанії вже як місяць. На що одразу спрямовуєш свою увагу - на те, що компанія спрямована на професіоналізм своїх співробітників, про що свідчать гарне навчання у досвідчених людей та постійний особистий розвиток за підтримки керівництва. Я йшов сюди взагалі без досвіду у продажах, за все що я зараз вмію я дякую компанії. Так само по зп - виплачують копійка в копійку, ніхто не зацікавлений когось обманювати, все можна прорахувати самостійно. З плюсів особисто для себе - мандрую Україною, заводжу нові знайомства при цьому заробляю гарний $. Живу у своє задоволення, з чим мені допомагають бо проїзд і проживання оплачується. При чому не у "совковому" готелі, а у людських та нормальних умовах. Мінусів не знайдено, колектив найтоповіший який я тільки бачив (а бачив я багато колективів). Керівництво дружнє та відкрите до працівників, за все можна домовитись. Одним словом, рекомендую!
немає