Відгук про роботодавця «SmartShop» Доданий: 18.12.24 21:11
Сфера діяльності: Торгівля: Побутова техніка, аудіо-відео, мобильні телефони
Телефони: 0982164787, 0638887892, 0930063492, 0672090295, 0635303554
Адреса: Україна, м. Ізмаіл, Торгова
Посада: Регіональний працівник
Дата початку роботи: Червень 2024 г.
Стартова зарплата: $17000
Поточна зарплата: $29000
Працюю в компанії вже більше двох років, за цей час став фахівцем у багатьох напрямках, про які раніше навіть не чув. Зміг розкрити свій потенціал у торгівлі, так як компанія дуже цінує якість своїх працівників та вкладає в них багато часу, зусиль та грошей. Завдяки цій роботі зміг виповнити свою давню мрії, а саме помандрувати по нашій країні. Об'їздив майже всю південну, центральну та західну Україну, познайомився з багатьма найкрутішими людьми та зміг перейняти їх досвід. Окремо хотілось ще сказати про кар'єрний зріст. Піднятись по цих сходах дуже легко, так як компанія постійно розвивається та не чурається брати на різні високі посади звичайних продавців з віддалених регіонів, оплачувати їх проїзд та проживання. Ніде не бачив цього раніше. Також хочу відмітити заробітню платню, яка значно вище сучасної мінімалки по країні, а ліміту немає, не буває такого, що в якийсь момент твоя ЗП може зупинитись, вона повністю залежить тільки від тебе, та навіть на той випадок, коли все дуже погано, керівництво розробило систему мінімальною гарантованої плати, що дуже цінується в наш складний час.
Іноді дійсно буває багато роботи, яку потрібно робити, але за неї ти отримаєш гроші, так як це входить а твою обов'язки. Також є система збитків, яка доречі справедлива та максимально логічна, тобто якщо знати все що треба та не порушувати прописані правила, то збитків взагалі не буду, тому я не вважаю що це негатив, така система є всюди, але не настільки пропрацьована!