Відгук про роботодавця «Orange Club Outlet» Доданий: 20.12.24 14:19
Інші назви: Мультибрендовый магазин Orange Club OUTLET, Оранж Клаб аутлет
Сфера діяльності: Торгівля: Одяг, взуття, аксесуари, текстиль
Сайт: www.facebook.com
Телефони: 0660537704, 0500166412, 0506062633
Дата початку роботи: Червень 2020 г.
Дата звільнення: Травень 2024 г.
Я пропрацювала в Оранжі прекрасні 4 роки, зустріла багато класних людей, отримала колосальний досвід і круті спогади) Звісно, були якісь дрібниці, що не влаштовували в той чи інший період, але мені здається так скрізь і завжди. Бо коли все ідеально-то нереально, то вже утопія)))) Позитивні сторони - що заробив, те й отримав. Щось не виходить, якась проблема - тобі будуть намагатися максимально швидко допомогти, навіть власниці можна зателефонувати. Зрозумілий і максимально гнучкий графік. Круті речі в гардеробі - неможливо втриматись від покупок, особливо зі знижкою співробітника), всілякі приємності на свята… Кожен магазин то як окремий організм і тільки від людей, що там працюють залежить мікроклімат і загальний настрій. Якщо поряд зі мною відкриється магазин - я з задоволенням повернусь)
Робота на ногах - і це потрібно розуміти. Знижка співробітників тільки на 3 речі в місяць, для мене то було мало 😅