Відгук про роботодавця «кременчуг ТМ Витан» Доданий: 30.12.24 18:46

Інші назви: ЧП Швачко,
Сфера діяльності: Виробництво/постачання: Машинобудування та обладнання
Адреса: Україна, м. Кременчуг, Пивзавод

Производство водостоков, саней, вентиляции
Автор(-ка): Тамара (працював(-ла) у компанії і знає її зсередини)
Посада: Економіст з планування
Дата початку роботи: 2024 г.
Дата звільнення: 2024 г.

Власник компанії зацікавлений в роботі підприємства, це моя субʼєктивна точка зору)

Я працювала в компанії ТМ Вітан без офіційного оформлення. Перший місяць роботи на випробувальному терміні, про що мене попередили заздалегідь, на мінімальному тарифі, але, так як я швидко опанувала роботу, була переведена на оклад, який обіцяли, через 2 тижні. За 2 місяці роботи на підприємстві я зрозуміла, що мені ця робота нецікава та некомфортно в колективі, особливо дивувало, що з документацією компанії негаразди, навіть немає розрахункових листів для робітників та й заробітна плата видається кожної неділі незрозумілими сумами. Я приймаю рішення звільнитися, про що попереджаю керівника свого відділу, з погодженням відпрацювання 2 тижнів роботи для пошуку нового працівника на моє місце. Наступного дня керівник відділу, уточнюючи моє рішення, ставить мене перед фактом, що непотрібно відпрацьовувати 2 тижні, погодивши це з керівником компанії.
Свою зарплатню я отримувала частинами, як зазвичай, але при повному розрахунку я отримала суму, яка всього склала менше мінімальної заробітної плати за місяць роботи. На моє запитання: «Чому так¿» я отримала відповідь, що згідно стандартів компанії з мене було утримано 30% з зарплати за те, що я не відпрацювала 2 тижні і якби я працювала й надалі, я б отримала свій обіцяний оклад. На моє заперечення, що я не відмовлялася відпрацьовувати 2 тижні, я почула: Ну, якось так). Тому, хочу попередити та застерегти того, хто в пошуках роботи, подумати, чи варто працювати в цій компанії , яка так підступно обманює людей.

Оцінки компанії

Колектив та корпоративна культура
Відношення керівництва
  • Рейтинг 1/5
Робоче місце та умови праці
  • Рейтинг 3/5
Соціальний пакет та пільги