Відгук про роботодавця «Inweb — агенція digital-маркетингу» Доданий: 03.01.25 17:24
Сфера діяльності: Послуги: Маркетинг, реклама, креатив, просування, аналітика
Сайт: inweb.ua
Посада: PPC
Дата початку роботи: 2024 г.
Дата звільнення: 2025 г.
Я працюю в Inweb вже 4 місяці на посаді PPC-спеціаліста, і за цей час у мене склалося дуже позитивне враження про компанію.
Найперше, що хочеться відзначити — це тепла та підтримуюча атмосфера в колективі. Тут завжди готові допомогти та поділитися досвідом, і в разі необхідності кожен співробітник підтримає тебе.
Також важливим є те, що компанія створює всі умови для постійного розвитку. Завдяки доступу до курсів, тренінгів і вебінарів я можу завжди бути в курсі останніх змін у світі digital-маркетингу.
Робота як PPC-спеціаліст приносить справжнє задоволення, адже кожен проєкт — це новий виклик і можливість спробувати нові стратегії та інструменти. Це дозволяє постійно вдосконалюватися і розширювати свої навички.
Ще один великий плюс — це високий рівень організації в компанії. Усі процеси чітко структуровані, завдання розподіляються грамотно, а проджект-менеджери завжди допомагають, щоб усе проходило без затримок і проблем.
Загалом, я дуже задоволений своєю роботою в Inweb і відчуваю, що це чудове місце для професійного росту та досягнення нових цілей.
Їх немає