Отзыв о работодателе «Orange Club Outlet» Добавлен: 14.01.25 19:13
Сфера деятельности: Торговля: Одежда, обувь, аксессуары, текстиль
Сайт: www.facebook.com
Телефоны: 0660537704, 0500166412, 0506062633
Должность: Касир
Дата начала работы: Сентябрь 2023 г.
Дата увольнения: Декабрь 2024 г.
Полезность отзыва: 1 - 0 = +1
Другие названия: Мультибрендовый магазин Orange Club OUTLET, Оранж Клаб аутлет
Сфера деятельности: Торговля: Одежда, обувь, аксессуары, текстиль
Сайт: www.facebook.com
Телефоны: 0660537704, 0500166412, 0506062633
Orange Club - это OUTLET магазин брендовой одежды, обуви и аксессуаров с постоянными скидками от 30 до 90%.
Orange Club - это:
- Каждую неделю - новые коллекции одежды и аксессуаров, более 2000 моделей в магазине ежедневно!
- Каждую неделю - новые скидки! И это всегда от 30 до 90%. Это точно выгодно!
- Лучшие предложения более чем 100 мировых брендов, тебе точно понравится: Mango, Bershka, Converse, Diesel, &Other Stories, Pull and Bear, Puma, s.Oliver, Scotch and Soda, Tommy Hilfiger и др.
- Только оригинальные брендовые вещи. Никаких подделок. Нет Турции и Китая!
Стильная модная... »
Автор: Вікторія Проценко (работал(-а) в компании и знает её изнутри)Должность: Касир
Дата начала работы: Сентябрь 2023 г.
Дата увольнения: Декабрь 2024 г.
Полезность отзыва: 1 - 0 = +1
- чудовий колектив
- конкурентна заробітна плата
- зручно добиратись
- при тривозі можна піти в укриття
- під час вимкнення світла є акамулятори
- знижки співробітникам
- конкурси між мережею магазинів
- багато цінної цікавої інформації та досвіду
- бувають дуже важкі клієнти, треба бути стресостійким та не сприймати на себе.
- іноді план зависокий, але його реально виконати якщо працювати.
- робота на ногах, але якщо є досвід то це не так важко.
- гучна музика, яка заважає клієнтам і співробітникам (співробітники часто отримують зауваження від клієнтів)
Віка Якименко, дуже юна дівчина, але відповідальна, швидко вчиться, і з нею дуже легко знайти контакт.
Таня Бабанова, досвідчений спеціаліст в своїй справі, дуже відповідально ставиться до своєї роботи, також дуже легко спілкуватись.
З цими дівчатами я пропрацювала найбільше і хочу сказати, що вони реально круті, і такими кадрами не можна розкидуватись!
Щодо продавців, в основному це молоденькі дівчатка, які не відповідальні і можуть збрехати і не явитись на роботу без поважної причини, в колективі вони не затримувались, і це не через булінг, а через те, що до них потім доходить: «якщо ти на роботі то ти маєш працювати та виконувати свої обов’язки». Більшість не розуміло, що колектив це великий механізм і якщо хочаб одна деталька «відпаде» нічого хорошого з цього не вийде. Через це у нас були збори, ми вирішували проблеми, ми дівчатка і звичайно можуть бути не порозуміння, зараз дуже важкий час і бути максимально доброзичливим та спокійним - не реально! Також з позитивом можу згадати дівчаток продавців, з якими не довго попрацювали, бо у них був переїзд чи очне навчання чи сімейні обставини, але ми далі продовжуємо спілкуватись в соц. мережах. Це щодо колективу.
Ще частенько бачила Женю hr і Настю vm - дуже прикольні, позитивні дівчата з якими приємно спілкуватись та працювати.
Причина мого звільнення в тому, що я ще в пошуках себе, але для старту та розуміння, що ти хочеш в цьому житті Оранж мені допоміг. ЗП реально конкурентна, бо є зараз мережі, які взагалі не цінують свій персонал та платять мінімальну ставку ще за 2019 рік і там ще набагато більше обовʼязків. Також бонуси та конкурси серед магазинів, і ще були всілякі інтерактиви) Робота дуже цікава, якщо ти любиш одяг, бренди, і розумієшся в цьому. Я раджу роботу в оранжі, і в мене ще ні дня не пройшло коли б я його не згадувала. З радістю заходжу до дівчат в гості вже в якості клієнта, а можливо взагалі колись повернусь) Дякую за можливість працювати в хороших умовах за гідну зп та в гарній команді)