Відгук про роботодавця «Expert Solution» Доданий: 17.01.25 15:03
Інші назви: SERVIO
Сайт: servio.com.ua
Телефони: +38 (044) 537-0168, +38 (097) 537-0168
Ел. пошта: sales@expertsolution.com.ua
Дата співбесіди: Січень 2025 г.
Корисність відгуку: 0 - 1 = -1
Інші назви: SERVIO
Сайт: servio.com.ua
Телефони: +38 (044) 537-0168, +38 (097) 537-0168
Ел. пошта: sales@expertsolution.com.ua
Комплексные решения по автоматизации и оптимизации предприятий сферы услуг: кафе, рестораны, магазины, салоны красоты, фитнесс-клубы, гостиницы, пансионаты и многое другое.
Автор(-ка): Q_Q (Був(-ла) тільки на співбесіді, але враження залишилося)Дата співбесіди: Січень 2025 г.
Корисність відгуку: 0 - 1 = -1
немає
Некомпетентний рекрутер. Залишаєш відгук на одну позицію, при зв`язку надсилає іншу. Customer Support та QA Engineer для нього одне й те саме… Ніяк вибачень та поваги до кандидата.
Нам прикро що так сталося, але це не є настільки вже такою проблемою, як ви показуєте і вказуєте що не було поваги до кандидата, до того ж ми оперативно виправилися. Помилку вже виправили і будемо уважнішими при відправці повідомлень.