Відгук про роботодавця «ПП Еверест-Тер» Доданий: 31.01.25 11:40
Сайт: everest-ter.com.ua
Телефони: +38 098 13-95-878 +38 067 36-18-568 +38 096 74-56-124
Ел. пошта: everest-ter@ukr.net
Вакансія: Помічник керівника
Дата співбесіди: Січень 2025 г.
Корисність відгуку: 1 - 0 = +1
Тепер в мене є що розповісти друзям, дякую 👍
Проходила лише співбесіду, але цього вистачило з головою.
По-перше, ніхто не попередив про формат групової співбесіди. Ти підключаєшся до Zoom, очікуючи розмови сам на сам з рекрутером, а виявляється, що вас там десятеро.
По-друге, тобі прямо кажуть, що ніхто не читав твоє резюме, бо "70% написаного — брехня". Чудово. Тобто ти витрачаєш час на оформлення CV, можливо, навіть пишеш мотиваційний лист, щоб підвищити свої шанси, а тобі заявляють, що це було марно. Уклінно дякую!
Про компанію розповідають максимально стисло: "Ми займаємося наданням будівельних послуг з виробництва та монтажу металевих конструкцій. На ринку понад 12 років." І все.
Далі кожного кандидата опитують про те, що могли б прочитати в резюме. Через пів години співбесіда завершується словами: "Все. Ми ще маємо поспілкуватися з іншими кандидатами. Якщо ви пройдете далі, то обговоримо умови співпраці." Перепрошую, а навіщо ми витратили на це свій час? Можливість поставити запитання ніхто не дав, хоча в процесі їх ставало лиш більше. А якщо після другого етапу я не захочу працювати через запропоновані умови?
-10/10.
Сподіваюся, ви не повторите моєї помилки та заздалегідь прочитаєте відгуки про компанію.