Відгук про роботодавця «БиоТестЛаб» Доданий: 03.02.25 17:52
Сфера діяльності: Виробництво/постачання: Ліки, гігієна, захист, медичне обладнання
Сайт: www.biotestlab.ua
Автор(-ка): Юпитер (працював(-ла) у компанії і знає її зсередини)
Дата початку роботи: 2024 г.
Дата звільнення: 2025 г.
Корисність відгуку: 1 - 0 = +1
Юра, сколько заплатил, чтобы владельцы сайта удалили все комментарии? Я знаю, что ты каждый день проверяешь кто что пишет. Теперь все увидели, как ты "решаешь" вопросы не только с лабораториями и прочими службами. Ты всегда был коррупционер. Не проще было к людям нормально относиться, чтобы про тебя не писали какой ты неадекват? И все положительные отзывы без имени автора, т.к. ты, хливный, давидович, салий, власенко и прочие твои прихвостни их писали и задизлайкали отзывы подчиненных, потому что никто из подчиненных не скажет ничего хорошего про БТЛ. Раз ты настолько отсталый, я тебе покажу, что интернет помнит все. Если скрины сюда не подгрузятся или проплаченый сайт не пропустит - то вот ссылка на телегу https://t.me/biotestlabinside с видео скринами всех отзывов с этого сайта, а также, документы, подтверждающие, что творится в БТЛ, фото, где бабушка Салий выламывается, корча из себя молодуху перед мужиками, задирая ноги. Это первое предупреждение. Если еще хоть один комментарий будет удален, дальше пойдут переписки с почты, документы по зарплате, какие они мизерные и аудио записи из совещаний.
Дякуємо за ваш коментар. Нам важливо отримувати зворотний зв’язок від усіх, хто має думку про нашу компанію, навіть якщо вона є критичною. Ми прагнемо до відкритого діалогу і завжди готові конструктивно розглянути будь-які зауваження.
Однак зазначимо, що у вашому повідомленні містяться звинувачення, погрози та персональні образи, що є порушенням законодавства України, а саме Закон України «Про інформацію»: Ст. 30 і Ст. 32, Кримінальний кодекс України: Ст. 182 і Ст. 355
Ми поважаємо свободу слова, але вона не повинна переходити межу закону. Зазначаємо, що:
1. Будь-які звинувачення мають ґрунтуватися на фактах та повинні бути доведеними у встановленому судовому порядку.
2. Публічне розповсюдження персональних даних, погрози чи шантаж стають підставою для звернення до правоохоронних органів та судового захисту репутації компанії.
Якщо у вас є конкретні претензії або питання щодо діяльності компанії, ми завжди відкриті до обговорення через офіційні канали.
Повідомляємо наступне: у разі подальших неправомірних дій з Вашої сторони - ми будемо звертатися до правоохоронних органів та ініціювати юридичний захист як наших співробітників, так і компанії, що передбачає:
- Відшкодування моральної шкоди.
- Кримінальну відповідальність за наклеп
- Відповідальність за публічні погрози