Відгук про роботодавця « Advert Hub» Доданий: 22.02.25 08:13
Сфера діяльності: Послуги: Зв’язок: телекомунікації, телефонія, мобільний зв'язок, провайдер
Телефони: @Natali12108
Посада: Оператор
Дата початку роботи: Лютий 2025 г.
Дата звільнення: Лютий 2025 г.
З вами спілкується Рекрутер, вихідні плаваючі
Доброго дня. Хочеться аби цей відгук прочитали ті, хто хоче піти в цю компанію на роботу. Люди не йдіть!!
На початку обіцяють золоті гори, а як доходить до виплати, то коби 1000 грн мали😂
Я бачила нижче відгуки перш ніж піти сюди, але думала що за 2 роки виправились. Як виявилось ні, вони і далі продовжують цю діяльність. Шкода що їх не закрили ще.
Поки йшло стажування все було чудово, ніхто ніяких зауважень не робив. Коли стажування закінчилось вони висувають нові умови. Я розраховувала на свої хоча б 1500 грн, а з новими їхніми умовами 1000 грн, які по ідеї мали б виплатити 25 числа. На самому початку вам потрібно все випитувати, вони толком нічого не поясняють. При першому зідзвоні ви навіть не зрозумієте що до чого, особливо за оплату, а потім вам скажуть ми вам все говорили. Шкода пропрацьованих за дурно 3 тижні роботи, але вирішила написати відгук, щоб менше попадалися на таких
Вони навіть толком не сказали що звільняють, просто вказала на помилку (зараз напишу що саме😅) і повидаляли з усіх чатів. Це на хвилинку 25 числа має бути виплата, відповідно будем бачити, але сильно надії в мене немає на ці гроші. А помилка ця полягала в тому, що ми працювали з саджанцями, обдзвонювали клієнтів, які залишили замовлення. Я це робила, але не знала про те, що на березень/квітень ми не бронюємо. Ці саджанці взагалі сумнівні. Вони гарно скрипт розписали. Але! Люди не дурні. Логічно що садити саджанці в мороз це просто не логічно. Багато відмовлень на пошті, багато незадоволених клієнтів від самого постачальника. Своє невдоволення мають вислуховувати саме менеджери, а постачальнику всеодно. Якщо на цей відгук попадуть ті, хто залишали замовлення на «Фермерський вибір», то не замовляйте ніколи там. Вам прийдуть сухі патики, повірте я знаю, що кажу, бо ми неодноразово вислуховували невдоволення. Про це я також писала Рекрутеру, що постачальник не совісний,а вони кажуть, що це від нас не залежить, просто кажіть щоб на пошті оглядали. Можливо й так, але тут грає людський фактор і в кожного сумління різне.
А ще я дуже хотіла перейти на іншу срм не по саджанцях. Обіцяли обіцяли що скинуть іншу, в результаті так нічого і не сталося.
В групі одній сидить якась Антонина, яка пише російською. Думаю що вони міняють імена і коли ви прийдете на роботу, а я сподіваюсь що все таки ні, то вони поміняють ім'я на Степан.