Відгук про роботодавця «Exist» Доданий: 28.02.25 04:02
Сайт: www.exist.ua
Телефони: http://www.exist.ua/about/address.aspx?d=1
Ел. пошта: *@exist.ua
Адреса: Україна, м. Київ, Exist
Автор(-ка): Вікторія (працював(-ла) у компанії і знає її зсередини)
Посада: оператор колцентру
Дата початку роботи: 2018 г.
Дата звільнення: 2022 г.
Компанія чудова, керівництво ввічливе, зарплата вища за середню, тут можна будувати своє майбутнє. На цій роботі за весь період праці я змогла навчитись тому що мені знадобилось в майбутньому. Дякую:)
Так сталося що я прийняла рішення змінити місце роботи. Працювала на той час віддалено, компанія надала свій компʼютер для роботи з монітором та гарнітурою. Заяву на звільнення я приїхала писати в офіс, у мене були відпускні, я чітко питала у керівника відділу колл центру як буде виплачено ці гроші, вона сказала частина на карту та конверт, я уточнила сто раз чи це точно !!! домовились що в цей же день принесу техніку компанії до офісу. Звільнили одним днем все супер, вийшла з відділу кадрів прийшли відпускні на карту. Я приношу цю техніку до офісу та питаю а буде ще конверт за відпускні як Ви казали, а мені відповіли що ні. Сума 9100 грн, в країні війна і я дуже розраховувала на ці гроші. Тобто керівник колл центру думала що я не поверну техніку?? Понесу в ломбард отримаю 200 грн, та навіть якщо більше грошей давали б за кого вона мене приймає в країні таке твориться !!!! Жах! Чи це нормально?? А у відділу кадрів, коли я питала за гроші, мені відповіли це треба вирішити з вашим керівництвом вашого відділу. Не раджу цю компанію :( до війни ще можна було працювати а після так це жах!!!! Ось таке буває обманули на гроші :) я пропрацювала трохи більше 3х років а мене прийняли за якусь крадійку !!! Хоча виявилось навпаки!!! Кошмар просто!!!