Отзыв о работодателе «ПП Еверест-Тер» Добавлен: 02.03.25 00:13
Телефоны: +38 098 13-95-878 +38 067 36-18-568 +38 096 74-56-124
Эл. почта: everest-ter@ukr.net
Адрес: Украина, г. Тернополь
Должность: Асистент керівника
Дата начала работы: Июль 2022 г.
Дата увольнения: Июль 2022 г.
Полезность отзыва: 2 - 0 = +2

Таких немає
Ребята, а ви не думали, що керівник шизоїдний просто?))))) Бо не реально займатися цим лайном вже стільки років, я там працювала тиждень ще 3 роки тому і періодично потрапляю на їх вакансію і заходжу сюди почитати відгуки свого роду розвага така, і всі ці три роки вони займаються нісенітницею цією набирають нескінченно стажерів)))
Я знаю, що керівництво цієї компанії читає ці відгуки, просто напишіть тут всім, що ви хворі трохи на голову, і на вас не будуть ображатися)))))
У вас один проект на рік з вашими сходами чи що? Це ж скільки часу потрібно витратити на всіх цих стажерів це капець, чи ви так роботу придумуєте Альоні просто?
А ваш контент на сторінці то вообще шик, це мені нагадує, «я его слепила и с того что было», чи як ви там гарно кажете «потрібно зробити креатив на сходи»
Чи це у вас такий фетиш ,я чекаю наступні відгуки людей які вийшли просто в шокі після вас, і на жаль не прочитали відгуки, як я колись , і потратила на цю шизоїдну маячню свій час)
Зато у вас все стабільно 3 роки, стабільно Божевільно )))
Оминайте цю фірму
І стажерів набирають завжди. Зі своїм штатом в 3 людини (вася, альона, і певно робітник в гаражі