Відгук про роботодавця «FESKO merchandising» Доданий: 18.03.25 09:33
Сфера діяльності: Торгівля
Сайт: www.fesko.com.ua
Телефони: 044 4383 48 48
Ел. пошта: info@fesko.com.ua
Посада: Менеджер по роботі з корпоративними клієнтами
Дата початку роботи: Жовтень 2024 г.

Мене звати Олена, і я працюю в компанії ФЕСКО Мерчендайзинг вже понад чотири місяці. Починала свою кар’єру на посаді молодшого менеджера по роботі з клієнтами, а нещодавно отримала підвищення до менеджера по роботі з клієнтами.
Хочу поділитися своїм досвідом та враженнями від роботи в цій компанії. ФЕСКО Мерчендайзинг — це місце, де дійсно цінують працівників, їхній професійний ріст та ініціативність. З перших днів я відчула підтримку команди та керівництва, що допомогло швидко адаптуватися та розвивати свої навички.
Окремо хочу відзначити дружню атмосферу в колективі, де кожен готовий допомогти та поділитися досвідом. Робота цікава та динамічна, адже постійно доводиться спілкуватися з клієнтами, знаходити найкращі рішення та працювати над покращенням сервісу.
Також приємно, що компанія дає можливості для кар’єрного росту, що я вже відчула на власному досвіді. Це мотивує розвиватися далі та досягати нових результатів.
Я вдячна ФЕСКО Мерчендайзинг за довіру та можливість працювати в сильній команді професіоналів. Рекомендую цю компанію тим, хто шукає стабільність, розвиток та цікаву роботу у сфері мерчендайзингу!
Негативних вражень від роботи в компанії немає