Відгук про роботодавця «Wecode Викод We.code Ви-код» Доданий: 27.03.25 18:39
Інші назви: Wecode, ООО "Викод", Ви код, Ви-код, ООО "Викод Сервис", ТОВ "Вікод", Ві-код
Сайт: www.wecode.com.ua
Адреса: Україна, м. Дніпро
Посада: flutter developer
Дата початку роботи: 2024 г.
Дата звільнення: 2025 г.
Робота в компанії WeCode стала для мене кроком в ідеальну ділальню. Відмінність від попередньої роботи, де мене вражає "свиняче" (як мені здавалося) ставились до трудових зобов'язань, тут все зовсім інакше. Як фолаттер-девелопер, ціну віддаю флексібельному віддаленому графіку, який дозволяє зберігати баланс між роботою та особистими обов'язками. Відсутність ненужних формальностей дозволяє сконцентруватися на якості коду, а не на "показуванні" присутності. ЗП залежить від виконаного робочого об'єму, але відмінно регулюється системою, де немає непередбачуваних віднімань або запізнень. Це важливо для мене, оскільки в попередній компанії часто відмовляли в доплаті за додаткові години, які були "не в графіку". Колеги завжди готові допомогти, наприклад, розібратися з незвичними задачами або підійти до рефакторингу коду. Компанія компенсує витрати на навчання (курси) та обладнання, наприклад, ноутбук або роутери для автономного життєвого середовища. Це виглядає як справжня інвестиція у мінімум, а не як "розходження" з бюджету, як в інших фірмах.
Всі негативні питання можно вирішити мирно