Відгук про роботодавця «Бинотел» Доданий: 01.04.25 17:15
Сайт: www.binotel.ua
Телефони: 0443334601
Ел. пошта: service@binotel.ua
Вакансія: Менеджер з продажу
Дата співбесіди: Квітень 2025 г.
Єдний плюс це рекрутер,яка відповіла на всі мої запитання та була максимально тактовна та вихована.
На щастя досвід в цій компанії в мене був невеликий, мене не взяли і Слава Богу, щоправда тільки через те,що я не дала себе принизити і на співбесіді захистила свої кордони.
Отже в я пройшла перший етап та на другому етапі була неприємно вражена. Так само як і багатьох,думаю, мені задавали дивні запитання типу:як пройшло моє дитнство, відчула себе як у психолога на сеансі, обіцянок було багато, але я не спішила радіти,бо знала,і вже досвідчена,що бувають неприйнятні підводні камені, про важке стажування мене попередили ще й дуже акцентували увагу саме на важкості і, що не всі це проходять,але мене це не лякало,бо здавалось би за гідну оплату роботи і оплачуване стажування,це того вартує,далі очікувала відповіді всі вихідні,в понеділок дізналась,що запрошена на другий етап з керівником,хоча я так і не зрозуміла чи це дійсно був керівник,вона не представилась яку посаду займає в компанії,далі мене ніхто не попередив, що на співбесіді буде ще стажерна посаду рекрутера,думаю окей, але народ ну як можна задавати на другому етапі знову ті самі ідентичні питання:знову дитинство,успіх і так далі...Найбльше що розгнівало мене - це абсолютне стереотипне не тактовне запитання щодо моєї освіти і професії,за якою я останній рік і пропрацювала: як це ви вчились 5 років знали яка буде зарплата і все одно пішли на роботу за освітою,була вкрай збентежена але відповіла спокійно, далі знову було те ж питанняправда віншому трохи контексті,ще й підмітила "керівниця",що вона мого віку,як це так я ж знала,ну мабуть тому,що в 17 років не можеш точно абсолютно сказати що буде через10 років і як твоє життя обернеться,люди вчаться змінюють сфери діяльності в будь-якому віці - і це абсолютно нормально, я запитала як в них компанії ставляться до нових людей,які проходять навчання,на що почула,що моє запитання максимально дивне, і компанія виділяє неймовірні гроші у розвиток своїх працівників,ну і звісно я вказала їм, що максимально дивно - це питати на співбесіді як пройшло моє дитинство і ставити такі нетактовні запитання,попрощалась і вибила,вони ще там щось говорили, але я не хотіла це навіть слухати. І після цього зайшла на цей сайт і прочитала вкрай негативні відгуки і схожість з тим ,з чим стикнулась , і все зрозуміла,ну нічого Всесвіт вберіг мене від неадекватних роботодавців. Не можу точно сказати як би пройшло моє стажування,але впевнена цілком ,що це би був дарма витрачений час та нерви.