Відгук про роботодавця «Арктика» Доданий: 22.04.25 10:50

Сайт:
Телефони: +380665003737 +380935003737
Ел. пошта: WanderAda186@gmail.com
Адреса: Україна, м. Харків, Холод макс

Інтернет-магазин «Арктика» спеціалізується на продажу кліматичної техніки, зокрема кондиціонерів, зволожувачів та очищувачів повітря, систем опалення. Компанія пропонує широкий асортимент продукції від провідних світових виробників, таких як США, Європа, Японія, Китай та Південна Корея, що дозволяє задовольнити потреби різних категорій клієнтів. Окрім продажу, «Арктика» надає послуги з монтажу та обслуговування кондиціонерів, встановлення вентиляційних систем. Компанія забезпечує швидку та зручну доставку кондиціонерів, холодильного обладнання та кліматичних систем по Харкову, області та всій... »
Автор(-ка): Александр Савченко (працював(-ла) у компанії і знає її зсередини)
Посада: Менеджер
Дата початку роботи: 2024 г.
Дата звільнення: 2025 г.
Стартова зарплата: $800
Фінальна зарплата: $1000

Недавно встановлював кондиціонер у себе вдома, і як це часто буває, не вистачило кількох важливих деталей — зокрема потрібна була мідна трубка для монтажу. Хотілось знайти якісний варіант, щоб не морочитися з повторною заміною через пару сезонів.

Почав шукати в інтернеті і натрапив на сайт інтернет-магазину Арктика. Був приємно здивований: великий вибір мідних трубок різного діаметру та довжини, усе чітко описано, вказані технічні характеристики. Замовлення зробив швидко, доставка була вже через день.

Трубка приїхала в ідеальному стані — рівна, без деформацій, товщина стінки відповідає опису. Монтажник, який ставив кондиціонер, сказав, що якість відмінна і працювати з такою трубкою — одне задоволення.

Я задоволений на всі 100%. Якщо шукаєте мідні трубки для кондиціонера чи інші комплектуючі для монтажу — сміливо можу рекомендувати Арктику. Надійно, швидко і без зайвих клопотів. https://arktika.kh.ua/catalog/komplektuyuchi

Бажано трохи дешевше

Оцінки компанії

Колектив та корпоративна культура
Відношення керівництва
  • Рейтинг 4/5
Робоче місце та умови праці
  • Рейтинг 5/5
Соціальний пакет та пільги