Відгук про роботодавця «Смартлаб» Доданий: 23.04.25 00:49
Сайт: smartlab.com.ua
Телефони: (094) 953 42 68
Адреса: Україна, м. Миколаїв, Октябрьский проспект 309
Посада: Сестра медична
Дата початку роботи: 2024 г.
Дата звільнення: 2025 г.
Стартова зарплата: $7000
Фінальна зарплата: $20000
Корисність відгуку: 1 - 0 = +1
Стабільні виплати, соцпакет. Діють нові знання
Вимоги компанії до співробітників великі. Штрафів майже 200 пунктів.
Графік роботи з 7.00(хоча це нормально)
Само керівництво в Одесі ніколи не бачила. Куратори в Миколаєві наче норм, але є такий момент як моральне давленя, та відповідають тобі коли хм самім потрібно. Потурбувати тебе в твій вихідний це норма. В компанії ти живеш. За то скільки потрібно виконувати зп могла б бути і більшою Постійна нехватка кадрів, але керівництво шукаює проблеми не в собі а в співробітниках. Зробіть якісь курси кураторам нехай в собі розбираються. Для співробітників постійний уоцч, котрий толком нічого не дає а сам вимагає. Немає нормального психолога, а його функції виконує головна мед сестра.Постійні мутки з зп, вони її невірно начисляють. Та не має можливості зробити перерахунок. Заставляють підписуватись на соц мережі та оайкати кожну світлину та пост( маркетинг не так працює)
В цій компанії нема того що було прям погано. Просто є багато маленьких недоліків, котрими є можливість нехтувати, але вони все рівно тобі дают поганий стан. Просто ця робота виснажує.
На сьогодні в компанії працює понад 1000 осіб, і більше 50% з них — понад 5 років. Ці показники свідчать про стабільність, довіру до компанії, задоволеність умовами праці, професійним розвитком і керівництвом.
«Смартлаб» дотримується високих стандартів якості обслуговування пацієнтів. Це зумовлює серйозні вимоги до виконання алгоритмів та внутрішніх стандартів, адже ми працюємо у сфері, де на кону — здоров’я та життя людей.
Попри непрості часи, компанія продовжує зростати, відкриваючи нові відділення та створюючи нові робочі місця. Саме тому постійно з’являються нові вакансії для поповнення штату.
Щодо зарплат і розрахунків — ми завжди відкриті до комунікації. У разі будь-яких питань ви завжди можете звернутися до куратора для уточнення деталей. Ми прагнемо максимальної прозорості у всіх робочих питаннях.
Куратори проходять внутрішнє навчання, проте ми врахуємо вашу пропозицію щодо потреби в додатковій підготовці та розвитку. Також постійно працюємо над тим, щоб робочі графіки були максимально зручними та збалансованими.
Щодо соціальних мереж — це один із інструментів внутрішньої комунікації, проте їх перегляд чи підписка не є обов’язковими. Це виключно добровільна форма участі у житті компанії.
Дякуємо за внесок у розвиток команди. Бажаємо вам успіхів, реалізації професійних цілей і приємного досвіду на майбутньому робочому місці. Ваші коментарі вже передані керівництву та відповідним відділам для аналізу та врахування.