Отзывы о работе. Черный список работодателей

Всего в наличии около 100000 компаний и 500000 отзывов

Отзыв о работодателе «люксоптика» Добавлен: 24.06.25 19:06

Основное название: люксоптика
Другие названия: ооо интероко
Сфера деятельности: Услуги: Оптика
Рейтинг компании:

Автор: Gnn… (работал(-а) в компании и знает её изнутри)
Дата начала работы: 2024 г.
Дата увольнения: 2025 г.

Офіційне працевлаштування

Робота в колл центрі. Категорично не рекомендую. Бочко - керівниця ставиться до працівників зверхньо. Звільняє просто так. За місяць з ьлизько 20 людей пішло 5. Придумує «причини» для звільнення. Якби би ти добре не працював та не виконував стандарти обслуговування, якщо ви не сподобалися цій жінці, то вас звільнять. При чому залишать працівників, які не тільки не виконують стандарти обслуговування, а й сильно порушують. Була ситуація, що мене відчитали, бо я сказала «чим можу бути корисною?». А Бочко думала, що в стандартах прописано «чим можу допомогти?». Звісно, я все вірно сказала, але якби і ні, то чи наскільки це суттєво? Будуть навчати робити по-одному, а потім сваритися чому я роблю так як мене навчили. Тобто вас будуть морально давати та принижувати. Бочко ніколи не вітається і не відповідає на вітання, зате перед нею повинні всі гнути сраку. Зніни з 9-18. Приходить на 11 і йде в 16 + голина обілу, зате вас буде за кожну несуттєву помилку нагинати. Окремо слід виділити Миколу - зама. Перед бочко лиже сраку. В очі вам одне скаже (приємне), а з бочко буле вас засирати і не підтримає.

Оценки компании

Коллектив и корпоративная культура
Отношение руководства
  • Рейтинг 1/5
Рабочее место и условия работы
Социальный пакет и льготы
Перспективы работы в компании