Відгук про роботодавця «Экония» Доданий: 27.06.25 14:46

Основна назва: Экония
Сайт:

Детская вода "Малятко"
Автор(-ка): Аноним (працював(-ла) у компанії і знає її зсередини)
Дата початку роботи: 2024 г.
Дата звільнення: 2025 г.

немає

Дуже "цікава" компанія з фактично однією людиною, яка приймає усі рішення - це власник/президент компанії. Вона ж майстер спорту з усіх видів спорту. Під час обговорення спірних питань, маєте бути готові, що виявиться, що ви нічого не знаєте, а вона знає все. Навіщо при цьому наймати співробітників з досвідом роботи, не зрозуміло. Найняли б купу студентів і казали, що їм робити. Мабуть саме через це плинність кадрів просто надзвичайна - за рік кількість звільнених більше ніж працюючих в рази. Нормою для Еконії є, коли новий співробітник працює 1-2 місяці, або навіть меньше місяця. Але серед цього хаосу прийомів на роботу, адаптацій, обхідних листів, та звільнень є острівець спокою, тиха гавань давно працюючих співробітників, їх близько 5-ти. Ці люди будуть заважати всім, хто дійсно прийшов працювати, заробляти гроші і збільшувати дохід компанії, спираючись на купу інструкцій, які є просто не актуальними., проводячи безліч робочих груп, на яких переливають з пустого в порожнє. Мабуть саме для цих постійних нарад кістяк колективу і є, іншої функції в них просто немає.
Процедури в компанії - це дещо, більшість з них просто неактуальні, як через те що все навколо змінюється, так і через те, що з такою плинність кадрів, людина не встигає не те щоб щось адаптувати до сучасних реалій, а й просто ознайомитися з тим, що необхідно для роботи. Окремо треба відмітити вклад директора по систематизації в написання процедур, те що можна описати двома реченнями буде викладено в декількох абзацах не читабельного тексту. Здається ніби в інструкції ціниться не її суть, а кількість літер, чи слів.
До співробітників ставляться просто наче ти і не людина, у тебе немає сім'ї, особистого часу, вихідних, думки. Задачі які ставлять майже завжди суперечать одна одній. Одна з крилатих фраз компанії - у нас не має людини, у нас є посада. Особливо смішно, коли на цій посаді нікого немає, або коли відсутні цілі відділи, бо люди звільнилися, а нових не знайшли.
Заробітна плата: все що вам обіцяють поділіть на два, і навіть це вам треба буде вигризати. Останню зарплату можуть заплатити, можуть затримати на місяці, а можуть і взагалі не заплатити, як пощастить.
Яким чином ця компанія існює так довго, найбільша загадка для всіх.
Оскільки кожна компанія це продукт її власника, Еконія - це в повній мірі продукт довгого будівництва її власниці.
Висновок - якщо вам подобається атмосфера постійного контролю, маразму, безцільного сидіння на робочих групах, знущання і приниження, якщо вам не потрібні гроші і удосконалення ваших професійних навичок, то Еконія це компанія саме для вас. Якщо ж ви цінуєте свій час, маєте самоповагу і дійсно націлені на професійне зростання, в адекватному колективі, при цьому з гідною оплатою своєї праці, то вам не сюди.

Оцінки компанії

Колектив та корпоративна культура
Відношення керівництва
  • Рейтинг 1/5
Робоче місце та умови праці
Соціальний пакет та пільги
Перспективи роботи в компанії