Отзыв о работодателе «ООО "Синево-Украина"» Добавлен: 10.07.25 13:07
Основное название: ООО "Синево-Украина"
Сфера деятельности: Услуги: Медицинские услуги, спортклубы и салоны красоты
Сайт: www.synevo.com.ua
Дата собеседования: 2025 г.
Полезность отзыва: 1 - 2 = -1
Сфера деятельности: Услуги: Медицинские услуги, спортклубы и салоны красоты
Сайт: www.synevo.com.ua
Все виды лабораторной диагностики.
Автор: Світлана (был(а) только на собеседовании, но впечатление осталось)Дата собеседования: 2025 г.
Полезность отзыва: 1 - 2 = -1
Немає
Щоб Ви собі розуміли, хто іде реєстратором на ранок, то Ви будете мити туалети і приміщення, бо вони економлять на прибиранні. Я такого ніде не бачила

Нажаль з 2023року в нашому регіоні працювати треш, керівник в роботу з перслоналом не включається , а координатор вже як вінценосна особа, править всім регіоном, це треш. Може хтось з керівників прочитає це і накінецьто перевірить що це робиться в нашому регіоні, бо під таким керівництвом працювати просто жах. Немає нічого гіршого коли керують ну не дуже мягко кажучи професійні люди. Одним словом царьки на місцях. Таке враження ,що взяли Сінево в оренду в нашому регіоні і ми стали рабами, бо за будь яке заперечення пропонують писати заяву на звільнення " вас тут ніхто не тримає, не подобається шукайте де краще" ну ось так.